Bilardo Federasyonu tarafından 81 il genelinde aynı zamanda başlatılan 3 Bant Bilardo turnuvaları yoğun ilgi ve katlımla gerçekleştirilirken turnuvanın hayli çekişmeli geçmesi Bilardoya olan ilgi ve sevgiyi en güzel şekilde ortaya koymakta.
back1 / 4nextBüyük Göster
"İlk 6 ya girenler bölgelerini temsil edecek"
Gölcük'te Reis Bilardo Salonunda yapılan Turnuvaya 45 Bilardocunun katıldığı belirtildi. Konu hakkında bir açıklamada bulunan Bilardo Federasyonu Kocaeli İl Temsilcisi aynı zamanda Milli Takım Bilardo sporcusu olan Koray Kırman, Gölcükte Bilardo sporuna olan ilgiyi biliyor ve gelişmeleri yakından takip ediyorum. Turnuvaya katılan 45 Sporcunun olmasını sevinçle karşılıyorum dedi.
Kırman, Gölcük'te turnuvanın yapılması konusunda yaptığımız görüşmeler sonunda Reis Bilardo sahipleri Özcan Fitozoğlu, Orhan Demircan ve Hasan Akın bizlere işletmelerinin kapılarını açmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Son derece uygun koşullarda ve aranılan niteliklere uygun olarak düzenlenen işletmede başlatmış olduğumuz turnuva 17 Ocak 2010 Pazar günü oynanacak final maçıyla sonuçlanacak. Turnuva sonunda sporcular 2010 Yılı Kocaeli İl birinciliği için mücadele edecekler dedi. Türkiye genelinde 81 il genelinde yapılan benzeri turnuvalar sonucunda dereceye giren sporcular Bölgelerinde yapılacak İl birinciliği için mücadele edecekler ve akabinde Türkiye Şampiyonasına katılma hakkını kazanacaklardır. Turnuva sonunda ilk 6'ya girme hakkını elde eden sporcular Türkiye Şampiyonasına katılarak bölgelerini en güzel şekilde temsil edecekler dedi.
Bu yazı Gündem bölümü’nde 18.01.2010 tarihinde yayınlandı
Bu yazıya ait yorumları RSS ile takip etmek için tıklayınız
Etiketler:
bilardo,
turnuva,
reis bilardo salonu,
Yorum yazmak için oturum açmanız gerekiyor.
Üye değilseniz, sadece bir dakikanızı ayırarak hemen üye olabilirsiniz.