AK Gençler, Tam Kadro Toplantıda Buluştu

[-]Normal[+]

AK Parti İlçe gençlik kolları haftalık olağan kurul toplantısı başkan Bayram'ın öderliğinde ak gençlerin geniş katılımı ile gerçekleştirildi.

Her hafta periyodik olarak bir araya gelen AK gençler bu haftada AK Parti ilçe gençlik kolları başkanı Serdar Bayram'ın önderliğinde parti yönetim binasında gerçekleştirilen toplantı ile bir arya geldi. Yeni üye kayıtlarının da sürdüğü AK Parti ilçe gençlik kollarında genel durum değerlendirilmesinde bulunuldu.

"Azmin Bir Gerçeğidir"

Haftalık olağan kurul toplantısında konuşma yapan AK Parti ilçe gençlik kolları başkanı Bayram " Bizim bu çalışmalarımız ve halkımıza toplantılarda gerçekleri tek,tek anlatmalarımız bizlere bugünde yeni üyeler kazandırdı. Buda azmin bir gerçeğidir. Bizler tekrar yine tempomuzu bozmadan halkımızın içine girerek  bugün itibariyle önümüzdeki genle seçimlerde kuvvetli bir parlamentoyla meclise girmemiz için kolları sıvadık, buna da hiç şüphemiz yok" şeklinde konuştu

Yeni Üyeler Katılım Sağlayacak

Bayram ayrıca "17 Nisan cumartesi günü düzenleyecekleri tören hakkında bilgi verirken "Gerçekleştireceğimiz üye katılım törenine milletvekillerimiz, Büyükşehir başkanımız il başkanımız katılım sağlayacaktır. Geniş bir katılımın olacağını düşündüğümüz üye katılım töreni Gölcük Belediyesi Eğitim kültür Müdürlüğü de rozet takacağız.

''Demokrasi İçin Bizde Varız ''

Anlaşılıyor ki halkımız ''Demokrasi için bizde varız '' diyor. Partimizin iktidarı döneminde halkımız artık siyasilerine  yeniden güvenmeye başladı. Çünkü bizim hükümetimiz halkımız asla yanıltmadı ve verdiği sözleri hep zamanın da yerine getirdi.İşte farkta burada ,bugünden sonrada ülkemiz demokrasiyle tamamen tanışacak" dedi.

Geri izlemetrackback
Merhaba, yorum yazmak için oturum açınız

yorum yaz

Yorum yazmak için oturum açmanız gerekiyor.
Üye değilseniz, sadece bir dakikanızı ayırarak hemen üye olabilirsiniz.

Oturum açtıktan sonra bu sayfaya otomatik olarak yönlendirileceksiniz.