Cephe İyileştirme Çalışmaları Sürüyor

[-]Normal[+]

19 Mayıs Caddesi, 20. Sokak ve Cumhuriyet Caddelerindeki yapılara ait cephelerin iyileştirilmesi amacı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Estetik Kurulu kontrolünde İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Tarihi Mekânlar ve Kent Estetiği Şube Müdürlüğü tarafından cephe iyileştirme projesi hazırlandı.

Vatandaşların destek verdiği projede ortaya çıkan görüntüler de hoş olunca uygulama destekte artıyor.

İlgiden Ötürü Memnunuz

Bu projelerimizde ve bazı önemli projeleri Kocaeli Büyükşehir Belediyemizle ortak projeler kapsamında hayata geçirdik diyen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ise "Gölcük Belediyesi olarak bizimde projelerimiz içinde olan, Şehrimizin çehresini değiştirmek ve güzelleştirmek amacıyla hayata geçirilen Projeye ilk olarak Merkez Mahallesi 20.Sokak´ta başladık. Ve gösterilen ilgiden ötürüde memnunuz.

"Gölcük'te Yaşamak Bir Ayrıcalıktır"

Güzel Evim Güzel Kentim Projesinin uygulanmasıyla, gayrimenkuller değer kazanacak, binaların güzelliği şehrimize yansıyacaktır.Bu çalışma yaşadığımız kentin çehresini değiştirecektir. Binaların cephelerini Estetik kurulun onayladığı projeye uygun olarak düzenlenmesi gerekiyor.  Gölcükte yaşamak bir ayrıcalıktır diyerek ilçe genelindeki her insanımız, Evine verdiği titizliği, yaşadığı cadde ve sokağa da vermelidir. Bu bir Vatandaşlık görevidir. Belediyelerin amacı İnsana hizmet değil mi. Öyleyse İnsanlarımızda kendilerine en güzel hizmetin verilmesini istiyorsa katılımcı birey olmalı ve katkı sağlamalıdır.

Geri izlemetrackback
Merhaba, yorum yazmak için oturum açınız

yorum yaz

Yorum yazmak için oturum açmanız gerekiyor.
Üye değilseniz, sadece bir dakikanızı ayırarak hemen üye olabilirsiniz.

Oturum açtıktan sonra bu sayfaya otomatik olarak yönlendirileceksiniz.