Gölcüklü Güreşçilere Pastırmalı Yumurta

[-]Normal[+]

Gölcük Belediyespor'un güreş takımı antrenörü Rüstem Çavdar, güreşler için gittikleri Kayseri'den genç güreşçilere özel Kayseri pastırması getirmiş.

Rüstem Hoca önceki gün, İhsaniye Stadı'nda bulunan prefabrikte yapılan idman sonrasında, güreşçilere pastırmalı yumurta ikram etti. Pastırma ve yumurtaları İhsaniye'de güreşçi Berat Pehlivanoğlu'nun babası Ali Pehlivanoğlu hazırlarken, tüm güreşçiler bu enfes yemekten büyük tat aldıklarını söylediler.

Gölcük Belediyespor güreş antrenörü Rüstem Çavdar, genç güreşçilerin her şeyin en iyisine layık olduğunu belirtirken, imkanlar dahilinde her zaman güreşçilerin yanında olmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Gölcük Belediyespor güreş takımı, önümüzdeki ay Antalya'da yapılacak güreşler için hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Bizde Rüstem Hoca'ya bir çağrıda bulunarak, "Hocam komşuda pişer bize de düşer" misali, bizde o güzel ğastırmalı yumurtalardan istiyoruz.

Geri izlemetrackback
Merhaba, yorum yazmak için oturum açınız

yorum yaz

Yorum yazmak için oturum açmanız gerekiyor.
Üye değilseniz, sadece bir dakikanızı ayırarak hemen üye olabilirsiniz.

Oturum açtıktan sonra bu sayfaya otomatik olarak yönlendirileceksiniz.