Hafta sonunu fikstür gereği bay geçecek olan kırmızı siyahlı ekip, bu arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyor.
back1 / 2nextBüyük Göster
Düzce maçını unutan temsilcimiz, haftaya deplasmanda oynayacağı Kırıkkalespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Gölcükspor amatör süper lig takımlarından Çenesuyu Plajyoluspor ile bugün hazırlık maçı yapacak. Kavaklı Stadı'nda oynanacak olan hazırlık maçının başlama saati 15.00 olarak açıklandı.
Teknik direktör Tunahan Akdoğan'ın, bugünkü hazırlık maçında yeni transferler Erhan, Tarık, Adem, Yahya ve Yunus'a ilk on birde şans vermesi bekleniyor. Gölcükspor'da sezon başında Orhangazispor'dan alınan Emrah Öztürk, çok istikrarlı performans gösteremiyor. Sakatlığı yüzünden Emrah Öztürk, uzun süredir takımdaki yerini alamıyor. Emrah Öztürk'ün sakatlığı nedeniyle fizik tedavi gördüğü öğrenildi.
Gölcükspor teknik direktörü Tunahan Akdoğan, ikinci hafta bay olmalarının kendileri için büyük şans olduğunu, takıma yeni katılan transferlerinde bu sürede daha iyi hazırlanma fırsatı bulacağını söyledi. Akdoğan, devre arasında her takımın kadrosuna takviye yaptığını, bu nedenle klasman grubu maçlarının çok zorlu geçeceğini hatırlatarak takım olarak çok çalışmalıyız dedi. Tunahan Akdoğan'ın yarın Düzcespor ile Kırıkkalespor arasında oynanacak maçı izleyeceği öğrenildi.
Bu yazı Spor bölümü’nde 30.01.2010 tarihinde yayınlandı
Bu yazıya ait yorumları RSS ile takip etmek için tıklayınız
Etiketler:
lig,
temsilci,
deplasman,
Yorum yazmak için oturum açmanız gerekiyor.
Üye değilseniz, sadece bir dakikanızı ayırarak hemen üye olabilirsiniz.