Bunlardan bir tanesi olan Hemşehri derneklerinden birisi olan Amasyalılar Derneği.
İlçemizin en aktif ve en köklü derneklerinden birisi olan Amasyalılar Derneği, geçtiğimiz hafta sonu 12. olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.Gölcük Amasyalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, önceki gün dernek binasında gerçekleştirildi. Aygutşat Selçuk'un Divan Başkanlığı'nı yaptığı genel kurul tertemiz geçmiş. Derneğin mevcut başkanı olan Mustafa Cintaş'ın tek listeyle girdiği seçim sonucunda, kurucu başkanlardan Cintaş 9. kez yeniden başkan seçildi.
Öncelikle başkan Cintaş'a 9. kez seçildiği başkanlık görevinde başarılar diliyor, gerek Amasyalılar'a, gerek ilçemize bu kongrenin hayrlı olmasını temenni ediyoruz. Başkan Cintaş, kongre sonunda dernek üyelerine kendisine duydukları güvenden ötürü, teşekkür etmiş ve dernekçiliğin bir gönül işi olduğunu söylemiş.
Bizlerde sayın Cintaş'ın, Gölcük Amasyalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği çıtasını daha yükseğe taşıyacağına, inanıyor ve başarılarının artarak devam etmesini bekliyoruz.
Bu yazı Kulis bölümü’nde 02.02.2010 tarihinde yayınlandı
Bu yazıya ait yorumları RSS ile takip etmek için tıklayınız
Etiketler:
kongre,
gölcük,
amasyalılar derneği,
Yorum yazmak için oturum açmanız gerekiyor.
Üye değilseniz, sadece bir dakikanızı ayırarak hemen üye olabilirsiniz.