Sigara Denetleme Komisyonu Yeni Denetimlerini sürdürüyor

[-]Normal[+]

Yeni çıkan yasa doğrultusunda kapalı alanlarda sigara içilmesinin yasaklanmasından sonra denetimlerini Gölcük'te bulunan Cumhuriyet Kafe başta olmak üzere Adnan Menderes İş Merkezi'nde bulunan işletmeler ile yine Adnan Menderes İş Merkezi'nde bulunan balık pazarında gerçekleştirildi.

Denetimlere Polis Memuru Hakan İspiroğlu başta olmak üzere Sağlık Grup Başkanlığı'nda görevli İbrahim Er, Gölcük Belediye Zabıtası'ndan Selim Kaya katıldı. Bölge esnafını sigara içilmemesi konusunda uyaran yetkililer, içildiği takdirde cezai uygulama işlemlerin başlayacağından aynı zamanda sigara içilmez levhalarını bir an önce olmayan iş yerlerinden tedarik etmelerini istediklerini belirttiler.

Bu konuda çabuk olmalarını, yapılan uyarıların son uyarılar olduğunu bundan sonra ise uyarılara uyulmadığı takdirde cezai işlemlerin başlatılacağını söyleyen yetkililer, kendilerine bu konuda işletme sahiplerinin yardımcı olmalarını istediklerini belirttiler.

Geri izlemetrackback
Merhaba, yorum yazmak için oturum açınız

yorum yaz

Yorum yazmak için oturum açmanız gerekiyor.
Üye değilseniz, sadece bir dakikanızı ayırarak hemen üye olabilirsiniz.

Oturum açtıktan sonra bu sayfaya otomatik olarak yönlendirileceksiniz.