Son Sergi İpekyolu Şirinköy’de Açıldı

[-]Normal[+]

  14 Mayıs'ta Gündoğdu Yerel Sergisi ile başlayan KO-MEK'teki sergi heyecanı İpekyolu Kurs Merkezi'nin yerel sergisi ile son buldu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi KO-MEK tarafından düzenlenen yerel sergilerin son sergisi Şirinköy'de bulunan İpekyolu Kurs Merkezi'nde gerçekleşti.

Öte yandan 6. KO-MEK genel sergisi bugün Kocaeli Fuarı'nda açılıyor.

Katılım Yoğun Oldu

32. Yerel Sergi olan İpekyolu sergisine yoğun katılım olurken sergi açılışında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı M. Sait Karaçorlu, Gölcük Belediye Başkan Vekili İsmail Gençdemir, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım, Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Merdanoğlu, Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve çok sayıda davetli yer aldı.

İlk 8 Kurs Merkezi'nde Biri

Açılışta bir konuşma yapan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı M. Sait Karaçorlu, "İpekyolu Kurs Merkezi'miz 2005 yılında açtığımız ilk 8 kurs merkezimizden biridir. Şu anda ise Kurs Merkezi sayımız 36'ya ulaşmıştır. Bu merkezlerde bu yıl 39 bin 250 kursiyer eğitim aldı. Umuyoruz ki önümüzdeki yıllarda daha fazla kursiyerimiz bu kurslara devam edecekler. Kursiyerlerimize eğitimcilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. Gölcük Belediye Başkan vekili İsmail Gençdemir ise Gölcük halkına yapılan bu katkıların, eğitimlerin çok önemli olduğunu söyledi.

562 Kursiyer Eğitim Aldı

Daha sonra serginin açılışına geçilirken İpekyolu Kurs Merkezi'nde 2009-2010 eğitim öğretim döneminde kurs gören 562 kursiyerin birbirinden güzel el emeği eserleri yer aldı. Sergideki ürünler katılımcılardan tam not aldı.

Geri izlemetrackback
Merhaba, yorum yazmak için oturum açınız

yorum yaz

Yorum yazmak için oturum açmanız gerekiyor.
Üye değilseniz, sadece bir dakikanızı ayırarak hemen üye olabilirsiniz.

Oturum açtıktan sonra bu sayfaya otomatik olarak yönlendirileceksiniz.