DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

11. Açılış Bayramı için ücretsiz 4 ayrı ring sefer

Büyükşehir, 11. Açılış Bayramı için ücretsiz ring seferler düzenleyerek, vatandaşlara ulaşım kolaylığı sağlayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark, 15 Nisan Cumartesi günü (yarın) saat 16.00’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile Kocaeli Şehir Hastanesi önünde gerçekleşecek 11. Açılış Bayramı için 4 ayrı ücretsiz ring seferi düzenleyecek. Buna göre Belediye otobüsleri, Batı Terminali-Şehir Hastanesi, Körfez Kent-Şehir Hastanesi, Kırsal Terminali (Otogar)-Şehir Hastanesi, Kongre Merkezi D100 Otoparkı-Sekapark-Sahil Otoparkı-42 Evler-Kandıra Sapağı-Şehir Hastanesi arasında karşılıklı olarak çalışacak. 4 ayrı bölgeden gerçekleşecek ücretsiz ring seferlerinde; Kırsal Terminal-Şehir Hastanesi ile Körfez Kent-Şehir Hastanesi arasında 13.30’dan itibaren 30 dakika arayla, Batı Terminali-Şehir Hastanesi ve Kongre Merkezi D100 Otoparkı-Sekapark-Sahil Otoparkı-42 Evler-Kandıra Sapağı-Şehir Hastanesiarasında ise 13.45’ten itibaren 30 dakika arayla ücretsiz ring seferleri gerçekleşecek. Otobüslerin önünde “11. Açılış Bayramı’na” gider yazısı olacak.

YOĞUN KATILIM BEKLENİYOR

12 ilçeden yoğun katılımın beklenildiği 11. Açılış Bayramı’nda otobüs park alanı olarak 3 farklı bölge kararlaştırıldı. Bu kapsamda ilçelerden gelen otobüsler, D-605 Karayolu’ndan (Kandıra-İzmit Yolu) Şehir Hastanesi bağlantı yolunu kullanarak Şehir Hastanesi’ne ulaşacak ve ardından hastane önündeki indirme noktasında vatandaşları indirecek. Otobüsler vatandaşları indirdikten sonra ilçeler için belirlenen park alanlarına geçecek.

OTOBÜS PARK ALANLARI

Buna göre Kandıra, Kartepe, İzmit ve Derince bölgesinden gelen otobüsler Şehir Hastanesi’nin arka tarafında bulunan Cephanelik Stadı etrafında, Karamürsel, Gölcük ve Başiskele bölgesinden gelen otobüsler Malta Mahallesi PıotrWılcynskı Bulvarı üzerinde, Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası ve Körfez bölgesinden gelen otobüsler ise Gündoğdu Mahallesi Boğazova Caddesi üzerinde parklanma yapacak.Açılış sonrası vatandaşlar hastane içerisindeki servis yolunu kullanarak, cephanelik bölgesi yolcu bindirme alanındaki otobüsler ile dönüş yapacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.