Rövanşı Dramatik Oldu

[-]Normal[+]

Kırmızı siyahlılar Maltepespor, Düzcespor ve Kartal Bld. Spor'dan bu sezon en çok puanı topladılar. 

Tabiî ki bu durum sonrasında bu takımlar bu sezon bitimine bir hafta kala 3. Lige veda ettiler. Yıllar önce Gölcükspor bu tehlikeli durumları çok yaşamıştı. Bu sezona sıkıntılı başlayan Gölcükspor korkulu rüyaları görmemek için sezon ortasında yaptığı ataklarla sezonu üst sıralarda rahat tamamlıyor.

Kartal maçı öncesinde teknik patron Tunahan Akdoğan önümüzdeki sezon faydalanamayacağı isimlerden Sezai, Tarık ve Osman gibi isimlerle yolları ayırma kararı alırken, üç sakat futbolcunun olması sebebiyle Kartal deplasmanına 17 kişilik futbolcu kadrosuyla gitti. Bu sezon tüm isimlere forma şansı veren Tunahan Akdoğan ve ekibi artık son Ankara Demirspor maçından sonra yönetime vereceği raporda önümüzdeki sezon kadrosunda görmek istediği isimleri belirtecek.

Kartal Bulvar Stadı'nda takımlar sahaya çıkmadan Kartal Bld. Spor takım kaptanı Ali Gitmiş yanıma gelerek "Maç sonunda formaları yere bırakacağız. Haberin olsun" demesi inanın aklıma birçok soru işaretini getirdi. Maç başladığında Gölcükspor'un ilk golünü atan Hakan Tice adına çok sevindim. Nedeni ise Kartal Bulvar Stadı'nda kademe grubunda oynanan ve Gölcükspor'un 4 gol yediği karşılaşmada kırmızı kart gören Rıdvan'ın yerine kaleye geçen Hakan Tice gol attığı kalede iki gol yemişti. Hakan'ın Kartal filelerine attığı gol kendisi için ayrı bir önem taşıyordu.

Defansta Emre Özcan, Murat, Emre ve Fatih Çiçek dörtlüsüne görev veren Tunahan Akdoğan defansın önünde Kadir ve Yahya'ya görev verdi. Fakat bu yanlıştan çabuk dönen Tunahan Akdoğan Kadir'i sol beke yerine çekerek Yahya'nın yanına Muhammet'i oyuna aldı. Gölcükspor orta sahada toparladı. Saha içinde her türlü baskıyı gören Erhan yine kendisine yakışan bir gol atarken, Yahya'nın frikik golünde kaleci Erdem klasik kaleci şansızlığı yaşadı. Sezon başında Beykoz'dan transfer edilen Fatih Gümüşel ise ancak sezon sonunda tek golünü Kartal'a attı.

Gölcükspor'da iki sezondur forma giyen kaleci Hakan Canbazoğlu bu sezon istikrarsız performansının yanı sıra bazı başarılı maçları da vardı. Sezon sonunda muhtemelen Gölcükspor'a veda edecek Hakan Canbazoğlu Kartal'da penaltı kurtarışının yanı sıra yaptığı diğer kurtarışlarla kazanılan galibiyette büyük pay sahibiydi. Kaleci Hakan Canbazoğlu bu maçta gördüğü sarı kartla son Ankara Demirspor maçında forma giyemeyecek. Yalnız Gölcükspor'da forma giydiği süre içinde Hakan'ın Gölcükspor'a katkısını kimse göz ardı edemez. Maç sonunda ise Bulvar Stadı'nda daha önce 4 golle mağlup olan kırmızı siyahlılar Kartallıların saldırısına uğrarken, bu mağlubiyetle küme düşen Kartal'dan her şeye rağmen geçmişin rövanşını aynı skorla aldılar.

Geri izlemetrackback
Merhaba, yorum yazmak için oturum açınız

yorum yaz

Yorum yazmak için oturum açmanız gerekiyor.
Üye değilseniz, sadece bir dakikanızı ayırarak hemen üye olabilirsiniz.

Oturum açtıktan sonra bu sayfaya otomatik olarak yönlendirileceksiniz.