Gölcükspor, iç sahada oynadığı Yalovaspor ve Yıldırım Bosna maçlarından sonra, çıktığı A.Üsküdarspor deplasmanından puan bekliyordu. Bu 3 puan olursa, avantaj artacaktı. Fakat kırmızı siyahlılar eksik kaldıkları maçta ancak bir puanı kurtarabildiler. Zirvede rakipleri Yalova ve A. Üsküdar'la yarışı sürdürdüler.
Maçtan önce rakibimizin kalecisi ve üç futbolcusu cezalıydı. Üç gün önce Yalovaspor'la çok zorlu bir maça çıkan, gergin ortamda oynanan 1-1 berabere biten bu maçta bir oyuncusu atılan, 6 futbolcusu sarı kart gören A.Üsküdarspor, bizim maça 4 eksikle çıktı.
Gölcükspor'da İbrahim cezalı, Volkan ise sakattı. Takımın önemli iki ismi yoktu. Özellikle deplasman maçlarında çok etkili olan. Çabukluğu ile rakip defans oyuncularına korkulu anlar yaşatan İbrahim'in oynamaması bizin için önemli dezavantajdı. Aynı şekilde Volkan'ın eksikliği hissedilecekti.
Remzi Demirer, üç gün önce Yıldırım Bosnaspor maçındaki kadroda fazla değişiklik yapmadı. Cezalı İbrahim'in yerine Klasman Grubu'nuda ilk kez Hakan Tice'ye on birde şans verdi. Defans bloğunu aynı tuttu. Volkan olmayınca orta saha İrfan, Gökhan ve Emre Morgil üçlüsünden oluştu. Son iki maçta çok formda olan İhsan ise orta sahanın solunda, hücuma dönük oynuyordu. Hakan Tice ise İbrahim'in oynadığı mevkide sağ çizgide görev yaptı.
Bu ortamda başlayan maçta golü de erken bulduk. Gökhan'ın attığı uzaktan attığı şutla 1-0 öne geçtik ve her şey çok güzel gidiyordu. İlk dakikalarda bu maçtan puan alacağımızın görüntüsü vardı. İlk yarının sonlarına doğru A.Üsküdarspor'un atakları vardı, bu ataklarda defans bloğumuz ve kaleci Hakan son derece başarılıydı.
Maçın ikinci yarısının hemen başında yediğimiz golden sonra, futbolcularımızın moral motivasyonu bozuldu. Bu yarıda maçın hakeminin tutarsız düdükleri, oyunumuzu etkiledi. Çağrı'nın itirazdan ikinci sarı kartı görüp oyundan atılması, üstünlüğü tamamen rakibe kaptırmamıza neden oldu.
İhsaniye Stadı'nın balçık zemininde iki maç oynayan, oldukça hırpalanan Gölcükspor, bir de 10 kişi kaldığı maçta A.Üsküdarspor karşısında son dakikalarda zor durumlarda kaldı. İleride Hakan Tice, çok koştu, yaptığı presle rakibi çıkarmamaya çalıştı. Gökhan sakatlanıp çıkınca, orta sahada topu tutacak oyuncumuz kalmadı.
Gölcükspor bu olumsuz şartlara rağmen, bu önemli deplasmandan 1 puanla dönüyor. Şampiyonluk yarışındaki rakibi ile arasındaki iki puanlık farkı korudu. Bu hafta lige verilecek ara Gölcükspor için büyük şans olacak. Hem sakatların düzelmesi, hem de fizik olarak oyuncuların yenilenmesi açısından bu ara iyi değerlendirilmelidir.
Bu yazı Gündem bölümü’nde 31.03.2009 tarihinde yayınlandı
Bu yazıya ait yorumları RSS ile takip etmek için tıklayınız
Etiketler:
spor,
futbol,
gölcükspor,
Yorum yazmak için oturum açmanız gerekiyor.
Üye değilseniz, sadece bir dakikanızı ayırarak hemen üye olabilirsiniz.