GFSD'nin bu haftaki konuğu Tahsin Ceylan oldu
TECRÜBELERİNİ AKTARDIĞI SUNUMU ÇOK BEĞENİLDİ
Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (GFSD) Başkanı İsmail İkiz bu hafta Su altı Görüntü Yönetmeni ve Sualtı Fotoğraf Sanatçısı Tahsin Ceylan'ı konuk etti. Değirmendere Yalı Evleri Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen programa Fotoğraf Sanatçıları yoğun ilgi gösterdi.
Programa Başkan Sezer de katılım sağladı
Sualtı Görüntü Yönetmeni ve Sualtı Fotoğraf Sanatçısı Tahsin Ceylan'ın katılım sağladığı Sunum Programına Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, GFSD Başkanı İsmail İkiz, Yönetimi ve Fotoğraf Sanatçıları katılım sağladı.
Hem tecrübelerini aktararak önemli bilgiler verdi
Sualtı Görüntü Yönetmeni ve Sualtı Fotoğraf Sanatçısı Tahsin Ceylan, Sualtı Fotoğrafçılığı tecrübelerini aktararak hem önemli bilgiler verdi hem de anılarını anlattı. GFSD Başkanı İsmail İkiz, davetlerini kırmayan Ceylan'a teşekkür ederek, kendileri için çok değerli bir sunum olduğunu belirtti. Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer'de, GFSD Başkanı İsmail İkiz'e, Sanatçı Tahsin Ceylan'a ve GFSD üyelerine emekleri için teşekkür etti.



