Gölcük Down Cafe'ye ziyaretler devam ediyor
+ 1 Farkla Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz'un önderliğinde 1 Temmuz'da açılan Gölcük Down Cafe'ye ziyaretler devam ediyor. Son olarak Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Gölcük Down Cafe'de akşam yemeğinde bir araya geldiler.
Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Gölcük Down Cafe'de bir araya geldi
Kocaeli'nde ilk olarak Merkez Mahallesi 66. Sokak'ta açılan ve açıldığı günden beri yoğun ilgi gören Göcük Down Cefe'ye hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Son olarak Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve Yönetimi akşam yemeğinde bir araya geldiler. Hoş sohbetler eşliğinde akşam yemeklerini yiyen Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve Yönetimi Gölcük Down Cafe'den çok memnun kaldıklarını dile getirdiler. Hayırlı olsun demek için ilk defa gelen Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı'nın hayırlı olsun hediyesi + 1 Farkla Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz'u çok mutlu etti.
Başkan Turnalı, "Gölcük Down Cafe Gölcük için çok iyi oldu"
Gölcük Down Cafe'de Gölcük Kent Konseyi KadınMeclisi'nin bir araya gelerek akşam yemeklerini yemelerinin ardından Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı + 1 Farkla Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz'a hayırlı olsun temennilerinde bulundu ve sözlerinin devamında, " Gölcük Down Cafe ilçemiz için çok büyük önem taşıyan bir proje ve Belgin Abanoz ve yönetimi bu konuda gerçekten çok başarılı bir iş çıkardılar. Cafenin dizaynı ve yemekleri muhteşemdi, hepsini çok beğendik. Cafenin en çok hoşumuza giden noktası ise Down Sendromlu çocuklarımızın burada çalışmaları ve hayatın içinde yer almaları çok güzel olmuş. Bu konuda Belgin Hanımı ve ekibini canı gönülden tebrik ediyorum. Bundan sonra Gölcük Down Cafe'ye bizde elimizden geldiği kadar desteklerimizi vereceğiz" dedi.
Başkan Abanoz ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti
+ 1 Farkla Down Sendromlular Dernek Başkanı Belgin Abanoz Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve Yönetimi'ne ziyaretlerinden ve hediyelerinden dolayı çok teşekkür etti ve sözlerinin devamında , " Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin çalışmalarını yakından takip eden biri olarak beni ve ekibimi çok mutlu ettiniz. Gölcük Down Cafe'yi hayata geçirirken çok emek harcadık ama görüyoruz ki Gölcük için gerçekten çok güzel bir projeye imza atmışız. Ben bizi destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.