Kızı Aysel Şentürk, ailesi ve çalışanlarından
İDRİS ŞENTÜRK'E 49. YAŞ GÜNÜ SÜRPRİZİ
İlçemizde uzun yıllardır 19 Mayıs Caddesi üzerinde hizmet vermekte olan Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi'nin sahibi İdris Şentürk'e, kızı Aysel Şentürk, ailesi ve çalışanlarından sürpriz doğum günü.
Şaşkınlığını ve sevincini gizleyemedi
49 yaşına giren İdris Şentürk'e İşyerinin önünde kızı Aysel Şentürk, Ailesi ve Çalışanları sürpriz bir doğum günü hazırladı. İşyerinin önünde doğum günü pastasının hazırlanmasının ardından meşalelerle doğum günü yerine gelen Şentürk, şaşkınlığını ve sevincini gizleyemezken, kendisi için böyle bir sürpriz hazırladıkları için hem ailesine hem de çalışanlarına teşekkür etti.
Şentürk'ten teşekkür
Böyle bir sürpriz beklemediğini ifade eden İdris Şentürk, ailem ve çalışanlarım tarafından bir anda meşaleler arsında doğum günü pastasının önünde kendimi buldum. Hiç beklemiyordum ve görünce gerçekten çok şaşırdım. Böyle bir sürpriz doğum günü hazırladıkları için hem aileme hem de aile gibi olduğumuz çalışanlarıma çok teşekkür ederim" dedi.





