Tarih: 26.11.2025 16:02

MHP İl ve İlçe yönetiminden DEVLET MEMURLARI SENDİKASI’NA ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, Devlet Memurları Sendikası Kocaeli Bölge Şubesi'ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete MHP MYK Üyesi Necdet Öztürkçü, MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı, MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar ve yönetim kurulu üyeleri ile bir dönem MHP Gölcük İlçe Başkanlığı yapan Bilal Çakıroğlu katıldı.

 Heyet, Devlet Memurları Sendikası Kocaeli Bölge Şubesi Başkanı Sevindik Saral ve yönetimi tarafından karşılandı. Ziyaret sırasında hem sendikal çalışmalar hem de kamu çalışanlarının gündemi ele alınırken, özellikle Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan memurların özlük haklarına ilişkin önemli değerlendirmeler yapıldı.

"Bizleri onurlandırdılar"

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Devlet Memurları Sendikası Kocaeli Bölge Şubesi Başkanı Sevindik Saral, MHP heyetinin kendilerini ziyaret etmesinin sendika yönetimi için büyük bir memnuniyet kaynağı olduğunu belirterek yaptığı açıklamada,  "MHP MYK üyesi Necdet Öztürkçü, MHP İl Kocaeli Başkanı Tuncay Batı, Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar ve yönetim kurulu ve bir dönem MHP Gölcük ilçe başkanlığı yapan Bilal Çakıroğlu, Devlet Memurları Sendikası Kocaeli Bölge Şubemizi ziyaret ederek bizleri onurlandırmıştır" dedi.  

TSK personeli için önemli talepler iletildi

Ziyaretin ana gündem maddelerinden biri, Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde görev yapan memurların yaşadığı sorunlar ve iyileştirilmesi talep edilen özlük hakları oldu. Başkan Saral, sendika olarak uzun süredir gündemde tuttukları talepleri MHP yönetimine bir kez daha aktardıklarını belirterek, "Bunlar Türkiye Genelindeki Ordu Evleri ve sosyal tesislerden faydalanılması, 360 ek gösterge, memur çocuklarının askeri kimlik kartlarının evlenirlerse kullanma imkanın ellerinden alınması ve 35 yaşına evlenmezlerse kullanılması ve 35 yaşından sonra bu imkanlardan faydalandırılmaması, Donanma Komutanlığı içinde bulunan açık havuzdan faydalandırılmaması, savunma ve hizmet iş kolunun alınması için MHP Genel başkanından destek istedik" dedi. Saral, ayrıca memurların sosyal ve çalışma hayatına dair bu sorunların çözümü için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşme talebinde bulunduklarını ve sorunların doğrudan genel merkeze iletilmesi konusunda destek istediklerini ifade etti.

Ziyaret memnuniyetle tamamlandı

Karşılıklı görüş alışverişi ve çözüm önerileriyle geçen ziyarette MHP heyeti, memur camiasının dile getirdiği talepleri not aldıklarını ve konunun takipçisi olacaklarını belirtti. Ziyaret, samimi bir atmosferde gerçekleştirilen sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —