Menü Gölcük'ün 'ün Haber Merkezi , "40 Yıldır Haber Veriyoruz"
Tarih: 12.09.2024 16:47
Saraylı Merkez Mahallesi 3306. Sokak’ta parke tamiri yapıldı

Saraylı Merkez Mahallesi 3306. Sokak’ta parke tamiri yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Hasar gören parkeler yenilendi

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Saraylı Merkez Mahallesi 3306. Sokak'ta hasar gören parkeleri yeniledi. İlçe genelindeki bakım ve onarım çalışmalarına hız kesmeden devam eden ekipler, vatandaşların daha konforlu bir yaşam alanı sürdürmesi için bu sokakta gerekli düzenlemeleri gerçekleştirdi.

Çalışmalar devam edecek

Yenilenen parkeler, bölge sakinlerinin memnuniyeti de arttı. Gölcük Belediyesi ekipleri bu tür çalışmaları, ilçede yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik sürekli bir çabanın parçası olarak devam edeceğini ifade ettiler.

Haber: Serap DURUKAN

 




Orjinal Habere Git
Saraylı Merkez Mahallesi 3306. Sokak’ta parke tamiri yapıldı Saraylı Merkez Mahallesi 3306. Sokak’ta parke tamiri yapıldı Saraylı Merkez Mahallesi 3306. Sokak’ta parke tamiri yapıldı
— HABER SONU —