• BIST 100

    15255,15%0,89
  • DOLAR

    43,18% 0,03
  • EURO

    50,28% -0,01
  • GRAM ALTIN

    6410,22% -0,31
  • Ç. ALTIN

    10346,92% -0,23

“15 TEMMUZ BİR DİRİLİŞTİR”

GÜNDEM 12.07.2017 14:40:57 0
“15 TEMMUZ BİR DİRİLİŞTİR”

Başkan Alp’ten gündeme dair önemli açıklamalar

 

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, geçtiğimiz gün parti binasında basın mensuplarıyla haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Alp, gündemi değerlendirirken,15 Temmuz günü programı hakkında da bilgi verdi.

Alp, “O gece aynı anda tüm Türkiye aynı çerçeve içerisinde resmi programlar yapılacak”

Toplantıda gündemi değerlendiren AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi; “Önümüzdeki cumartesi günü 15 Temmuz bir destandır. 15 Temmuz bir diriliştir. 15 Temmuz bir milletin darbeye işgale birilerinin küresel güçleri içerideki uzantılarıyla beraber hareket eden bu ülkeyi işgal etmesi bir duruş göstermesidir. Tabi ana muhalefet partisi bu darbe girişimini sulandırmak çerçevesinde kontrollü darbe bunu üreten de Fetö’ydu. Maalesef bunu satın alan da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı oldu. Bunu yapmak 249 şehidimize de hakarettir. 15 Temmuz 249 şehidimiz var. O gece aynı anda tüm Türkiye aynı çerçeve içerisinde resmi programlar yapılacak. 15 Temmuz ne Ak Partinin ne CHP’nin ne de MHP’nin değildir. Türk milletinin sahiplendiği bir zaferdir. O yüzden biz de üstümüze düşen görevi yapmak adına 15 Temmuz günü her bir üyemiz teşkilatımız orada olacak. Onun haricinde biz de elimizden geldiğince bu resmi programa her türlü desteği vereceğiz. 15 Temmuz 249 şehidimizi rahmetle anıyoruz.

“Şu anlık adaylık için olan kararımız devam ediyor”

Kongre sürecimizi başlattık. Şu anlık adaylık için olan kararımız devam ediyor. Tak listeli olacak bu kongreler. Bizim adaylığımız şu an söz konusu. Genel merkezle ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum. İstişarelerimizi bu süreçte devam ettiriyoruz. Muhtemelen bizim devam etmemiz de söz konusu. Eğer bir aksilik sorun olmayacaksa biz de önümüzdeki süreçte kongrede yeniden devam edeceğiz. Yönetim de muhakkak değişiklik olacak. Sayımız 30’dan 25’e düştü. Bu bağlamda biraz sıkıntı çekeceğiz. Biz bu süreç içerisinde 3 seçim geçirdik. 2 genel başkan değişikliği yaşadık ve 1 darbe gördük. Benim teşkilatımın benim sürecimde ilçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları. Bütün teşkilatlarımın hakkını hukukunu korurum. Kimseye bu manada söz söyletmem.

“21 Temmuz’da delegasyon seçimimiz var”

Delege süreci 21 Temmuz’da delegasyon seçimimiz var. Biz şimdi doğal olarak istişare partisiyiz. İstişare çerçevesinde delege listelerimizi de hazırladık. Delege listelerimiz kriterlerimiz var. Bütün mahalle başkanlarımızla il yöneticilerimizle ilgili kişilerle delege listelerimizi hazırladık. İlden komisyon geldi. Komisyon baktı. Kriterlerimiz uygundur dediler. 21 Temmuz da bu delege listelerini üyelerimizin tercihine sunacağız. Ondan sonra da tarihler belli olacak. 19 Ağustos delegasyonun bitişi. 19 Ağustos ve sonrası ilçe kongreleri tarihleri. Her seçim bir belirsizlik getirir. Doğal olarak toplumda bir endişe yaratıyor. Beraberinde ekonomik veriler değişiyor. Siyasi dengeler değişiyor. 2019’da yapılacak olan milletvekili seçimi ve aynı gün olacak genel başkan seçimlerinin değişeceğini tahmin etmiyorum. 15 yılda 12 seçim geçirdik. Zor bir süreç geçirdik. Kolay şeyler değil” diyerek açıklamalarına bitirdi.

GÖLCÜK’TE TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞLERİ GÜZERGAHLARI

UYUŞTURUCUDAN BİR HAFTADA 62 KİŞİ TUTUKLANDI

21 YIL HAPİS CEZASIYLA ARANAN HIRSIZ YAKALANDI

KARTEPE HADDEHANESİ MECLİS GÜNDEMİNE GELDİ

YARIYIL TATİLİNİN KEYFİ KARTEPE TELEFERİK’TE ÇIKACAK

KOCAELİ’DE ÇOCUKLAR YARIYIL TATİLİNDE YAŞADI

AKRAN ZORBALIĞI ÇOCUKLAR İÇİN CİDDİ BİR RİSK FAKTÖRÜ

TOPLU TAŞIMADA KURAL İHLALİNE GEÇİT YOK

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VANLILARDAN SICAK KARŞILAMA

GÖLCÜK’TE TÜRK HALK MÜZİĞİ RÜZGARI

BAŞKAN SEZER, “MİRAÇ KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN”

HACIBEY YILDIZ VEFAT ETTİ

GÖLCÜK’TE ANLAMLI BULUŞMA: DİRENİŞTEN DİRİLİŞE KUDÜS

TRAFİK CEZALARI ARTIYOR, YENİ YAPTIRIMLAR GELİYOR

ENERJİ VE ÇEVRE BİLİNCİ OYUNLARLA ANLATILDI

İYİ PARTİDEN GAZETEMİZE ZİYARET

YERLİ DİZİ KEPAZELİKLERİ …

YASTIK ALTINDAN BARKODLU KASAYA

BAŞKAN KOCAMAN’DAN ESNAFA "FATURA" UYARISI

RİSKLİ LOJMANLARDA YIKIMIN İKİNCİ ETABI BAŞLADI

HUZUREVİNDE İKİNCİ BAHARLARINI YAŞIYORLAR

İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN İSTİŞARE YAPILACAK

BAŞKAN KOCAMAN’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

2025’TE 3 BİN YAPIM VE ONARIM ÇALIŞMASI YAPILDI

KESK’TEN İŞ BIRAKMA EYLEMİ

İYİ PARTİ KOCAELİ GENÇLİK KOLLARI 4 İLÇEDE YENİ DÖNEMİ BAŞLATTI

HÜSEYİN DİLBER’İN TORUN SEVİNCİ

BÜYÜKAKIN: HEDEFİMİZ HERKES İÇİN ERİŞİLEBİLİR BİR KOCAELİ

GÖLCÜK’TE YENİ HÜKÜMET KONAĞI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

EMEKLİNİN KADERİ HEP AYNI MI OLACAK

Yükleniyor

DEĞİRMENDERE SAHİLİNİN ESTETİK GÖRÜNÜMÜ GÜÇLENDİ

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

TOPLU TAŞIMADA KURAL İHLALİNE GEÇİT YOK

BAŞKAN KOCAMAN’DAN ESNAFA "FATURA" UYARISI

HALK SAĞLIĞI İÇİN MODERN TESİS, GÜVENLİ HİZMET

BAŞKAN BULUT’TAN İHRACAT DEĞERLENDİRMESİ: “KOCAELİ İHRACATTA GURUR KAYNAĞIMIZ”

ANAOKULLARI, KOTO’DA İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU

"ALTINDA KAOS VE KAYGI DÖNEMİ!"

TARIM AKADEMİSİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI BELLİ OLDU

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇİFTÇİLERE 166 MİLYON TL’LİK DESTEK

KASIMOĞLU “EMEKLİLER HÜSRANA UĞRADI”

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9