-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Adem Aydemir: “Hepsi Final Değerinde Olacak”
Gölcükspor Teknik Direktörü Adem Aydemir, Antalya’da devam eden devre arası kampında önemli açıklamalarda bulundu.
Gölcükspor Teknik Direktörü Adem Aydemir, Antalya’da devam eden devre arası kampında önemli açıklamalarda bulundu. Yoğun tempoda geçen kamp sürecinde ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını belirten Aydemir, ikinci yarıdaki her maçın final niteliğinde olacağını vurguladı.
İKİ HAZIRLIK MAÇI PLANLANIYOR
Kamp süresince toplam iki hazırlık maçı yapılması planlanıyor. Ancak maç tarihleri ve rakipler henüz netleşmedi. Aydemir, “Sekiz günlük bir kamp çalışmamız olacak. Hazırlık maçlarının tarihleri belli değil. Ancak kamp yaptığımız otelde yedi-sekiz takım bulunuyor. Organizasyon ekibi bu konuda bize bilgi verecek” dedi.
KONFOR ALANLARIMIZI DARALTIYORUZ
Takımı ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlamak için sıkı bir çalışma temposuna girdiklerini ifade eden Aydemir, “Bu kamp döneminde herkesin konfor alanını daraltarak tamamen buraya adapte olmasını sağlıyoruz. Yeni transferlerle birlikte takımı güçlendirip ikinci yarıya hazır hale getirmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Aydemir, devre arası transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek şu bilgileri paylaştı:
“Şu ana kadar beş oyuncu ile anlaştık. Enes ve Ensar aramıza katıldı ve bizimle birlikte çalışmalara başladı. Diğer oyuncularımız ise özel izin aldı ve Cumartesi günü kampa katıldılar. İnşallah bir aksilik olmazsa hepimiz birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
İKİNCİ YARI ÇOK ZORLU GEÇECEK
Kamp sürecinin ardından takımın cumartesi sabahı yapılacak antrenmanla yuvaya döneceğini belirten Aydemir, ikinci yarının büyük mücadelelere sahne olacağını söyledi. Aydemir, “İkinci yarıda bizi gerçekten çok zorlu maçlar bekliyor. Her maç final değerinde olacak. Gruplardaki denge öyle ki kimin kime çelme takacağı belli değil. Bu nedenle burada oyun felsefemizi ve dizilişimizi geliştirmek için sıkı çalışıyoruz. Yeni transferlerin de katkısıyla takımımıza enerji ve reaksiyon katmayı hedefliyoruz” dedi.
Gölcükspor, ikinci yarıdaki hedeflerine ulaşmak için Antalya kampından güçlü bir şekilde dönmeyi planlıyor.
MEHMET ANIKER KABRİ BAŞINDA ANILDI
GÖLCÜK’DE TOPLAM 154 METRUK BİNA YIKILDI
BÜYÜKAKIN ŞEHİT AİLELERİ, GAZİ VE YAŞLILAR İLE BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN YARDIMCISI OKTAY KELER TIP BAYRAMINI KUTLADI
SGK’lılar İçin Konforlu Sağlık Hizmeti: Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?
YENİ HIZ LİMİTLERİ İÇİN YENİ TABELALAR
UZMAN UYARIYOR: “YENİ NESİL ZAYIFLAMA İĞNELERİ SAFRA KESESİ VE PANKREASI ETKİLEYEBİLİR”
5 TRAMVAYDAN DÖRDÜNCÜSÜ RAYLARA İNDİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR
VEKİL TİPİOĞLU VE BAŞKAN YAVUZ, TUNCAY YILDIZ'I ZİYARET ETTİ
GÖLCÜK’TE İSTİKLAL MARŞININ 105 YILI KUTLANDI
BÜYÜKŞEHİR’DE HİZMETİN SAATİ YOK
GÖLCÜKSPOR İFTAR DA BİR ARAYA GELDİ
SALMAN “FATURALARINIZI MUTLAKA SAKLAYIN”
MYP GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI YAŞAR BAL'DAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ve AİLELERİNE İFTAR
BU GECEDE İYİLİĞE REHBER EDENLER BULUŞTU
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU
HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
NUSRET’İN KAHRAMAN KOMUTANININ TORUNU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR
ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”
BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI
165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
Yükleniyor



