• BIST 100

    16135,96%-0,93
  • DOLAR

    44,18% 0,15
  • EURO

    50,78% -0,30
  • GRAM ALTIN

    7248,62% 0,60
  • Ç. ALTIN

    11685,77% -0,65

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen,“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ DURUŞUMUZ HİZMETLERİMİZLE DEVAM EDİYOR”

DEĞİRMENDERE 23.08.2023 14:35:47 0
AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen,“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ DURUŞUMUZ HİZMETLERİMİZLE DEVAM EDİYOR”

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen,

“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ DURUŞUMUZ HİZMETLERİMİZLE DEVAM EDİYOR”

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, haftalık olağan basın açıklamasında ilçemizde yapılan ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Seymen, “Gönül belediyeciliği duruşumuz hizmetlerimizle devam ediyor” dedi.

“Gölcük daha güçlü hale gelmiştir”

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen yaptığı açıklamada, “Bugünlerde ilçemizdeki muhalefet partilerinin bazılarının temsilcilerini, partilerinin ve ittifaklarının iç karışıklıklarından dikkati dağıtma maksadıyla yerel hizmetlerimizi gölgeleme gayreti içerisinde olduklarını görüyoruz. AK Parti iktidarının unuttu dediği muhalefet temsilcilerine belirtmek isteriz ki; hükümetimiz 2002’den bu yana Gölcük’ümüze sayısız hizmet ve eser kazandırılmıştır. 17 Ağustos depreminin açtığı derin yaraları sarmak, kıymetli hemşehrilerimizi yeniden yaşanabilir bir Gölcük’e kavuşturmak için, milletimizle el ele, gönül gönüle bu güzel ilçemiz adeta baştan inşa edilmiş, yeniden cazibe merkezi haline gelmiştir. Kavaklı’dan Şirinköy’e, Denizevler’den Değirmendere’ye vatandaşlarımızın altyapı, üstyapı, sosyal donatı ve en son kentsel dönüşüme kadar her ihtiyacı karşılanmış, Gölcük daha güçlü hale gelmiştir” dedi.

“Hayat sürdükçe, ihtiyaçlar da elbette sürecektir”

Açıklamalarını sürdüren Başkan Seymen, “Yapacağımız her şey bitmiş değildir. Tıpkı, 14-28 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde de milletimizin desteğiyle Kocaeli’mizi ve Gölcük’ü kalkındırmaya devam edeceğiz. Şu bir gerçek ki, yaptıklarımız yapacaklarımızın daima teminatı olmuştur. Hiçbir şey yapmamak, yerinde saymak, ilerlememek gibi terimlerin karşılığını görmek isteyenlerin yıllardır CHP yönetimindeki İzmir’e bakması yeterlidir. Yıllar geçse de zihniyetlerinin değişmeyeceğini görmek için bu dönem yönettikleri İstanbul ve Ankara’ya bakmak yeterlidir. Çöp, çamur, çukur bu anlayışın özeti olmuştur. Kaldı ki, milletimize hesap vermek gibi bir dertleri de olmamıştır. Bunun yerine her yıl milletimize hesap vermeyi görev bilen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr.Tahir Büyükakın’a hesap sorarak siyaset üretmeyi, vatandaşa bu şekilde şirin gözükmeyi tercih etmişlerdir” dedi.

“4 yılda Gölcük’te yatırım ve hizmetler tutarı 1 milyar 89 milyon 752 bin 257 TL’ye ulaşmıştır”

Öyleyse tekrar hatırlatalım diyerek sözlerine devam eden Başkan Seymen, “Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz, verdiği sözlerin %85’inden fazlasını seçime bir yıl kala tamamlamış, %15’lik bölümünü de bitirmek üzere olan AK Parti Belediyeciliği’nin yine en iyi örneklerinden biri olmuştur. Hatta yaptığı çalışmalarda beyanname dışına da çıkarak, vatandaşların öngörülememiş ihtiyaçlarına da çözüm üretmiştir. Bu şekilde geçen 4 yılda Gölcük’te yatırım ve hizmetler tutarı 1 milyar 89 milyon 752 bin 257 TL’ye ulaşmış, 101 proje hayata geçirilmiştir. Bu projelerden en önemlisi Denizevler ve Sanayi Sitesi’nden sonra şehir merkezinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmasıdır. Bunun yanında Gölcük Şehirlerarası Otobüs Terminali, Gölcük-Değirmendere Kayık Çekek Yeri, Kavaklı-İhsaniye-Metin Uzuner gibi spor tesislerinde yenileme, Sabiha Gökçen-Uğur Mumcu-Turgut Özal-Halide Edip Adıvar-Stad-Osmangazi-İsmet Paşa-Orhangazi gibi caddelerin yenilenmesine kadar birçok çalışma bu dönem yapılmıştır. Ayrıca Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ve Kavaklı sahil yolu düzenlemeleri de vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Değirmendere-Halıdere sahilinin birleştirilmesi, orada çocuklarımıza yönelik yapılan su oyun parkı ve hizmete girecek olan Antik Kafe bölgeyi cazibe merkezi haline getirmiştir. Bunun yanı sıra ücra köylerimize kadar doğalgaz ulaşmış olup, altyapı yenileme çalışmaları devam etmektedir” dedi.

“İlçemize birçok kültürel eser kazandırdık”

Açıklamalarını sürdüren Başkan Seymen, “Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz gibi Gölcük Belediyemiz de çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer  projeleri devam ettirmesinin yanında Hattat Ali Vasfi İzmidi Hüsnü Hat Müzesi, Yukarı Ulaşlı Tarihi hamamı restorasyonu gibi kültürel eserleri de ilçemize kazandırmıştır. Ayrıca Gölcük Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ de vatandaşlarımızın talepleri sonrası yürürlüğe girmiştir. Bunun yanı sıra Bakanlıklarımızın desteğiyle hazırlanan 17 Ağustos Mezarlığı aşağısında kalan alandaki Millet Bahçesi tamamlanmaya hazır olup, Gölcük merkezinin Kavaklı Sahiline bağlayacak Millet Bahçesi projesi de bölgedeki askeri lojmanların yıkım aşamasıyla devam etmektedir. Değirmendere’ deki Yeni Devlet Hastanesi’ de en kısa zamanda hizmete açılacaktır. Eriklitepe Tabiat Parkı ile tabiat turizmine açılan ilçemiz, Hasaneyn Yasakdüzü alanındaki yapımına devam edilen futbol tesisleriyle de spor turizmine de elverişli hale gelecektir. Bu vesileyle Bakanlıklarımız, Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ve Gölcük Belediyemiz’ in yapmış olduğu hizmetlerin bir kısmını hatırlatmış bulunduk. Bu liste daha uzar gider. Muhalefet üretmeden hesap sormaya, asılsız iddialarıyla kafa karıştırmaya devam etsin. Bizler Kocaeli’nin geneli gibi güzel Gölcük’ümüze de hizmet etmeye, eser üretmeye devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle sizleri saygıyla selamlıyor, hayırlı, bereketli ve sağlıklı günler diliyorum” dedi.

BU GECEDE İYİLİĞE REHBER EDENLER BULUŞTU

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR

BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU

HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR

NUSRET’İN KAHRAMAN KOMUTANININ TORUNU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR

ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”

BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI

165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM

AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI

VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI

FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI

HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR

TRAFİK CEZASI KAOSU

TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ

EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK

KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı

KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ

YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK

KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ

GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR

KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU

GÖLCÜK'TE EMNİYETTEN KAÇAMADI

TEMAD’IN İKİCİ İFTARI KARAMÜRSEL’DEKİ ÇOCUKLARA

BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZELİLERE MORAL VERDİ

ESKİDEN OKULDA TUVALET Mİ VARDI ?

KULİSTE MUHABBETLER...

BAŞİSKELE’YE YENİ NEFES: YEŞİLYURT VADİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Yükleniyor

loading

DEĞİRMENDERE SAHİLİNİN ESTETİK GÖRÜNÜMÜ GÜÇLENDİ

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR

ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”

165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA

EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK

GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR

KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU

İSU, 2025 YILINDA BAŞİSKELE’YE 459 MİLYON TL’LİK ALTYAPI YATIRIMI GERÇEKLEŞTİRDİ

OYAK ÇİMENTO’DA GELECEĞİ CEMENTA’LAR İNŞA EDECEK

SALMAN “HAYALET ÜRÜN SATIŞLARINA KARŞI TÜKETİCİ DİKKATLİ OLMALI”

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİNE ZAM YOK!

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14