AK Parti’nin 7.’nci Olağan Kongresi’ne Kocaeli ve Gölcük katılım sağladı EMİNE ZEYBEK MKYK LİSTESİNDE
AK Parti 7.’nci Olağan Kongresi bugün Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor. Kongreye İlimizden ve Gölcük’ten önemli isimler katılım sağladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kocaeli 7’inci olağan kongre öncesi dışarıda bekleyen vatandaşlara seslenerek tek tek değişik illerden gelen vatandaşları selamladı. Kocaeli’ye her zaman önem verdiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kocaelili gençler şimdi içeride dimdik bekliyordur biliyorum” diye konuştu. Coşkuyla yapılan kongrede Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanlığı’na seçilecek.
Başkan Sezer ve Seymen’den kongrede yerlerini aldılar
Kongrede illeri selamlayan Erdoğan’ın Kocaeli selamı salonda büyük coşkuya sebep oldu. Kocaeli’ni selamlayan Erdoğan, “Akçakoca’nın sevdası, yüce torunlarını şehri Kocaeli hoş geldin” dedi. Salonda yerini alan Kocaeli teşkilatı üyeleri de Erdoğan bu sözleri sloganlarla destek verdi. Kongreye Gölcük’ten Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve bazı ilçe yöneticileri de katılım sağladı.
‘Her meslekten kardeşimizi selamlıyorum’
Cumhurbaşkanı Erdoğan büyük kongrede yaptığı konuşmada, ‘Sizlerin şahsında kalbi millet ve memleket sevdasıyla çarpan erkeğiyle kadınıyla, genciyle yaşlısıyla tüm vatandaşlarımı selamlıyorum. Sizlerin şahsında, bu halkın refahı, bu ülkenin kalkınması, bu devletin büyümesi için gecesini gündüzüne katan herkesi selamlıyorum. Sizlerin şahsında, kendisi ve ülkesi için çalışan, üreten, vatan toprağının her karışını alın teriyle sulayan işçimizi, çiftçimizi, esnafımızı, girişimcimizi, her meslekten kardeşimizi selamlıyorum. Sizlerin şahsında, hangi inançtan, hangi kökenden, hangi mezhepten, hangi meşrepten olursa olsun, bu ülkenin 84 milyon insanının hepsini selamlıyorum. Sizlerin şahsında, Anadolu’yu vatan yapmak için yola çıktığımız günden beri istiklalimiz ve istikbalimiz için gözlerini kırpmadan canlarını ortaya koyan tüm şehitlerimizi, gazilerimizi, bugün de yurt içinde ve yurt dışında aynı mücadeleyi sürdüren tüm kahramanlarımızı selamlıyorum. Sizlerin şahsında, gözü ve kalbi Türkiye’nin üzerinde olan, bugün bu salonu en az sizler kadar heyecanla takip eden tüm kardeşlerimizi, dostlarımızı, ekranları başındaki tüm milletimizi selamlıyorum. Allah’ın selamı, rahmeti ve bereketi hepinizin, hepsinin üzerine olsun’ dedi.
‘’Biz birlikte Türkiye’yiz’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Ekim 2003’teki ilk olağan kongremizde, ‘Her şey Türkiye için, bu ışık hiç sönmeyecek.’ diyerek yola çıkmıştık. Kasım 2006’daki ikinci olağan kongremizde, ‘Türkiye’nin partisi, Türkiye’nin lideri.’ diyerek milletimizle kucaklaşmıştık. Ekim 2009’daki üçüncü olağan kongremizde, ‘Biz birlikte Türkiye’yiz.’ diyerek ülkemizi kucaklamıştık. Eylül 2012’deki dördüncü olağan kongremizi, ‘Büyük millet, büyük güç, hedef 2023.’ diyerek taçlandırmıştık. Eylül 2015’deki beşinci olağan kongremizde ‘2023 Kararlılığımızı’ tekrar vurgulamıştık. Ağustos 2018’deki altıncı olağan kongremizi, ‘Millet bir, hedef bir.’ diyerek gerçekleştirmiştik. Bugün de ‘İnandığın yolda yürü.’ diyerek hazırlandığımız yedinci olağan kongremizi ‘Türkiye için güven ve istikrar.’ azmiyle topluyoruz. “Biz, siyasetin sadece geçmişle değil aynı zamanda bugünle güncelle de sınırlı kalmaması; yarını, geleceği, umudu kucaklaması gerektiğine inanan bir mefkureye sahibiz. Yarın diye ifade ettiğimiz büyük ufuk, bizim maziden atiye kurulan köprü dediğimiz, geçmişi ve bugünü de içeren kuşatıcılığa özellikle sahiptir. Bunun için bizim inancımızda umutsuzluk, yani yarından ümidini kesmek, küfre eşdeğer görülmüştür’ dedi.
‘Vakit, daha çok çalışma, üretme ve hedeflerimize yürüme vaktidir’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Son birkaç gündür piyasalardaki dalgalanmalar, Türkiye ekonomisinin temellerini, gerçek dinamiklerini, potansiyelini kesinlikle yansıtmıyor. Ekonomideki reform programımızın politikalarını ve takvimini ilan ettik. Vakit, daha çok çalışma, üretme ve hedeflerimize yürüme vaktidir. Vatandaşlarımdan evlerindeki döviz ve altını çeşitli finans araçlarına yatırarak ekonomi ve üretime kazandırmalarını istiyorum. Ülkemize yatırım yapan uluslararası yatırımcılara Türkiye’nin gücüne ve potansiyeline güvenmeleri çağrısında bulunuyorum’ dedi.
‘Önümüzdeki dönem Türk ekonomisini çok daha iyi yerlere geleceğiz’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dinamik iktisadi yapımız, mali disiplinimiz, serbest piyasa ekonomisine bağlılığımızla, şoklara dayanıklı olduğumuzu defalarca ispatladık. Önümüzdeki dönem Türk ekonomisini yatırım, üretim, istihdam ve ihracat temelinde büyüterek çok daha iyi yerlere geleceğiz.” diye konuştu.
Emine Zeybek MKYK listesine girmeyi başardı
AK Parti 7. Büyük Kongresi Ankara Spor Salonu’nda yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden genel başkan seçildiği kongrede herkesin merakla beklediği MKYK listesine Kocaeli’den 1 asil 1 yedek isim girmeyi başardı. 75 kişilik asil Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’nda Kocaeli’den listede Emine Zeybek yer aldı. MKYK listesinin yedeklerinde de yine Kocaeli’den AK Parti Kocaeli eski İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz girmeyi başardı. Böylece listeye Kocaeli’den iki kadın girmiş oldu. Bu dönem yedeklerde olan isimlerde asil kadro ile çalışacak.









BÜYÜKŞEHİR, RAMAZAN’IN RUHUNU ŞEHİRLE BULUŞTURDU
İLYAS DOBRA VEFAT ETTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, “KOCAELİSPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAK”
TALUS: İFTAR SONRASI SALON DIŞINDAKİ TARTIŞMA ÜZÜNTÜ YARATTI
GÖLCÜKSPOR CUMAYERİ MESAİSİNE BAŞLADI
KULİSTE MUHABBETLER...
CHP GÖLCÜK’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 14 MART ZİYARETİ
SERVİS SORUMLULARINDAN BAŞHEKİM VE YÖNETİCİ HEKİMLERE TIP BAYRAMI SÜRPRİZİ
KARTEPE’DE CAMİLERDE BAYRAM MESAİSİ
VALİ AKTAŞ’TAN ÇOCUK ŞUBE İNCELEME
BAŞİSKELE’DEN FİLİSTİN’E RAMAZAN DAYANIŞMASI
ZABITA HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN SAHADA
AK PARTİ İFTARINDA 3 BİN KİŞİ AYNI SOFRADA ORUÇLARINI AÇTI
“KAYIK ÇEKEK YERİ” DEĞİRMENDERE’YE ÇOK YAKIŞTI
TALUS: 323 BİN 36 ÜYEMİZ VAR
ARAÇ İÇİ EKRAN CEZALARI İPTAL !
YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK 3-1
BAYRAMDA KOCAELİ'DE SIKI DENETİM!
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A SEVGİ SELİ
OKUL KAYITLARINDA 'SAHTE İKAMET' DÖNEMİ KAPANIYOR
ARİF’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
BÜYÜKŞEHİR ZABITASI ÖĞRENCİLERE MESLEĞİ TANITTI
BÜYÜKŞEHİR’LE FOTOĞRAFIN TARİHSEL YOLCULUĞUNA ÇIKTILAR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MHP İL İFTARINA KATILDI
BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN VE AİLE ODAKLI ÖRNEK PROJE
MEHMET ANIKER KABRİ BAŞINDA ANILDI
GÖLCÜK’DE TOPLAM 154 METRUK BİNA YIKILDI
BÜYÜKAKIN ŞEHİT AİLELERİ, GAZİ VE YAŞLILAR İLE BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN YARDIMCISI OKTAY KELER TIP BAYRAMINI KUTLADI
SGK’lılar İçin Konforlu Sağlık Hizmeti: Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?
Yükleniyor
-
BIST 100
16068,61%0,71
-
DOLAR
44,20% 0,08
-
EURO
50,94% 0,14
-
GRAM ALTIN
7120,47% 0,16
-
Ç. ALTIN
11511,77% -0,20



