10610,69%0,32
42,24% 0,05
48,91% -0,04
5607,02% 0,03
9296,15% -0,05
Anahtar Parti Gölcük İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Hoyur, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle yaptığı açıklamada, “Anahtar Parti Gölcük İlçe Başkanlığı olarak Cumhuriyetimizin 102’nci yılını büyük onur ve coşku ile kutluyoruz” dedi.
“Gelecek nesillerimize bırakacağımız en değerli hazinemizdir”
Anahtar Parti Gölcük İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Hoyur, açıklamasında, “Cumhuriyet, yalnızca bir yönetim şekli değil; bir milletin iradesini, umudunu, geleceğe olan güvenini simgeleyen en büyük mirasımızdır. Yokluk ve işgal dönemlerinin ardından, ülkemizin her karışında filizlenen, milletimizin bağımsızlık ve hürriyet aşkını sonsuz bir çınara dönüştüren Cumhuriyet, köklü ve vazgeçilmeyen değerlerimizin bir ifadesidir. Cumhuriyet; bilimi, sanatı, özgürlüğü, adaleti ve kardeşliği yücelten, milletimizin aydınlık geleceğine ışık tutan bir çağdaşlaşma projesidir. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarının bu emsalsiz eseri, gelecek nesillerimize bırakacağımız en değerli hazinemizdir” dedi.
“Partimizin 1’inci kuruluş yıldönümü programına davet ediyorum”
Başkan Hoyur sözlerinin devamında, “Bu büyük bayramda, başta Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, Cumhuriyet’i bize armağan eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete irtihat etmiş tüm gazilerimizi saygı, rahmet ve minnet ile anıyorum. Bu gün bizlere düşen görev, Cumhuriyet değerlerine sımsıkı sarılarak bu mirası sonsuza dek yaşatmaktır. Bu vesileyle; başta Gölcüklü hemşehrilerimiz olmak üzere, tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum. Tüm Gölcüklü hemşehrilerimi ve Anahtar Partiye gönül vermiş kıymetli partili arkadaşlarımızı 01 Kasım 2025 tarihinde Ankara’da yapılacak olan Partimizin 1’inci kuruluş yıldönümü programına davet ediyorum” dedi.
Haber: Serap DURUKAN
