Barış, “Öğrencilerimizi okula eksiksiz göndermek istiyoruz”
Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış,son zamanlarda yaptıkları çalışmalar ve planladıkları çalışmalar konusunda bilgi verdi. İlçemizin birçok noktasında bulunan giysi kumbaraları ve yapmak istedikleri kırtasiye yardımları konusunda açıklamalarda bulunan Başkan Barış, “tüm halkımızı okula başlayacak çocuklarımızı sevindirmeye davet ediyoruz. Böylelikle hiçbir çocuğumuz, okula eksik başlamayacak” dedi.
“Tüm yardımsever halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz”
Başkan Barış, konu hakkında yaptığı açıklamasında “Türk Kızılay olarak geride kalan dönem içerisinde ihtiyaç sahibi ailelerimizin birçok konuda eksiklerini kapatabilmek için çeşitli faaliyetlerde bulunduk. Bu anlamda yardımsever vatandaşlarımızın katkı ve destekleri de gerçekten büyük bir önem arz etti. Sene içerisinde de gerek 15 Temmuz gerekse 17 Ağustos törenlerinde halkımızla buluştuk ve onlara çeşitli ikramlarda bulunduk. Geçtiğimiz dönemde ilçemizin birçok noktasına giysi kumbaraları bırakmıştık. Buradaki amacımız, giyilebilecek durumda olanların direkt olarak ihtiyaç sahiplerine teslim edilmesi, giyilemeyecek durumda olanların ise satılıp yerlerine yeni giysilerin alınması, ihtiyaç sahiplerine verilmesiydi. Bu anlamda kumbaralardan iyi bir geri dönüş sağlamaya başladık. Gerek giyilebilecek durumda olanlar gerekse giyilemeyecek durumda olanların da satılarak yerlerine yeni giysilerin alınması ile güzel bir adım atmış olduk. Bu anlamda tüm yardımsever halkımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.
“Hiçbir çocuğumuz, okula eksik başlamayacak”
Sözlerine devam eden Başkan Barış, “İlçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimiz için birçok çalışma yaptığımızı söylemiştik. Bunların bir yenisini daha yapmaya hazırlanıyor ve çalışmalarımızı yapıyoruz. İlçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına verilmek üzere kırtasiye yardımı yapmak adına kollarımızı sıvadık, çeşitli hazırlıklar yapıyor ve görüşmeler sürdürüyoruz. Belirlenen miktar veya daha fazla olacak şekilde bağış yapmak isteyen tüm halkımızı okula başlayacak çocuklarımızı sevindirmeye davet ediyoruz. Böylelikle hiçbir çocuğumuz, okula eksik başlamayacak” dedi.


BAŞKAN BÜYÜKAKIN: RAMAZAN BAYRAMI’MIZI TEBRİK EDİYORUM
TEMAD’DA BAYRAMLAŞMA
VALİ AKTAŞ : BAYRAMLAR HUZUR VE GÜVEN ORTAMIDIR
BÜYÜKŞEHİR, KABİRLER İÇİN ON BİNLERCE ÇİÇEK DAĞITTI
BAŞKAN SEZER :RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN
KOCAELİ’Yİ 60 SANİYEDE ANLAT, ÖDÜLÜ KAP
GASPÇILAR TUTUKLANDI!
SEDAŞ AİLESİ BAYRAM SEVİNCİNDE BULUŞTU
AKTAŞ ÇİFTİ VE BÜYÜKAKIN ÇİFTİ, SEVGİ EVLERİ İFTAR PROGRAMINDA ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞTU
BİR YASAK DAHA ! TELEFON TUTUCULARA 21 BİN TL CEZA GELİYOR...
KARTEPE’DE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ GURURLA ANILDI
BÜYÜKAKIN: “ÇANAKKALE RUHU BURADA”
DEĞİRMENDERESPOR BAŞARIYA DOYMUYOR
KARTEPE’DE STK’LAR BULUŞTU
GÖLCÜK’TE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 111. YIL DÖNÜMÜNDE ŞEHİTLERİMİZ RAHMETLE ANILDI
KENT BAYRAMLAŞMASI BİRİNCİ GÜN GERÇEKLEŞECEK
GÖLCÜK DİŞ SAĞLIĞI’NDA BİRLİK SOFRASI
GÖLCÜK CHP'DEN CAMİLERDE İKRAM, SAHURDA DAYANIŞMA
"ÇANAKKALE RUHU, İSTİKLALİMİZİN EN BÜYÜK TEMİNATIDIR"
BAŞKAN BÜYÜKAKIN AFET GÖNÜLLÜLERİ İLE İFTAR YAPTI
BAŞKAN ALİ YILDIRIM SEZER İFTAR'DA SPOR KULÜP BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
MUKADDES EMANETLER BEYAZ KALPLERİ DUYGULANDIRDI
KOCAELİ’YE ÖZGÜ ÜRÜNLER HATIRA MAĞAZASI’NDA
BAŞKAN SEZER, “KAHRAMANLIK DESTANI ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 111.YILI KUTLU OLSUN”
BÜYÜKŞEHİR, RAMAZAN’IN RUHUNU ŞEHİRLE BULUŞTURDU
İLYAS DOBRA VEFAT ETTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, “KOCAELİSPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAK”
TALUS: İFTAR SONRASI SALON DIŞINDAKİ TARTIŞMA ÜZÜNTÜ YARATTI
GÖLCÜKSPOR CUMAYERİ MESAİSİNE BAŞLADI
Yükleniyor
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,29% 0,04
-
EURO
51,37% 0,15
-
GRAM ALTIN
6653,48% 0,48
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00




