• BIST 100

    15675,20%1,00
  • DOLAR

    43,26% -0,07
  • EURO

    50,91% 0,56
  • GRAM ALTIN

    6780,22% 0,92
  • Ç. ALTIN

    10946,20% -0,68

“BİZİM TERÖRLE MÜCADELEMİZ KARARLI VE AMANSIZ BİR ŞEKİLDE DEVAM ETMELİ”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük ilçe Başkanı Şahin Akpınar, haftalık düzenlediği basın açıklamasında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

SİYASET 19.01.2025 13:18:00 0
“BİZİM TERÖRLE MÜCADELEMİZ KARARLI VE AMANSIZ BİR ŞEKİLDE DEVAM ETMELİ”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük ilçe Başkanı Şahin Akpınar, haftalık düzenlediği basın açıklamasında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Akpınar "Terörist başının deyimiyle 'yeni paradigma' ve Kandil'in deyimiyle 'demokratik dönüşüm' biz bunlarla oyalanırsak zaman kaybeder, yumuşarız. O’nlar mesafe alır biz geride kalırız. Bizim terörle mücadelemiz kararlı ve amansız bir şekilde devam etmeli. Denenmişi tekrar denemenin bir anlamı yok" dedi.   

 “BU BİZİM DEĞİL TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ’NİN MESELESİDİR”

BBP Gölcük ilçe Başkanı Şahin Akpınar, BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu anarak, dava dosyasının zaman aşımını uğradığı iddialarıyla ilgili, "Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberinde şehadete eren dava büyüklerimizin ana soruşturma dosyasının zaman aşımına uğradığı iddia ve haberleri doğru değildir. Bunlarla ilgili de bir herhangi bir zaman aşımına uğramasını asla kabul etmiyoruz, reddediyoruz. Velev ki böyle bir şey vuku bulsa dahi bunun düzeltilmesini talep ediyoruz. Sadece talep etmekle de kalmayacağımızı, düzeltilene kadar da sonuna kadar mücadele edeceğimizi buradan bir kere daha ifade ediyoruz. Bu dosyada ihmali, kusuru, hakkı olanlar zaman aşımı gibi birtakım sebeplerle kurtulacaklarını sanıyorlarsa ya da birilerinin onları kurtaracağını sanıyorsa orada da büyük yanılgı içerisindedirler. Çünkü tüm şüpheler aydınlatılır, bu olay tamamen açıklandığında burada bir örgütlü hadise, suikast, sabotaj söz konusu olduğunda bu somut delillerle ortaya konulduğunda hiç kimsenin buradan zaman aşımıyla ya da başka bir sebeple kurtulması mümkün değildir. Sorumlular, hak ettiği sonu yaşayacak. Bu dosyadaki bütün şüpheler ve karanlık noktalar, aydınlatılacak. Bu hepimizi yasa boğan ve hala ilk günkü gibi yüreklerimizde bir sızı olan bu elim hadisede ihmali, hatası olanların tamamının hak ettikleri cezayı alana kadar da peşinde olacağımızı herkes bilmeli, cümle alem duymalı" bu bizim değil Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin meselesidir. Buradaki kasıt genel başkanımız üzerinden devletimizedir. Bu devletin Alperen’leri bitmez elhamdülillah. Dolayısıyla er ya da geç tüm gerçekler ortaya çıkacaktır. dedi.

“ŞAM'DAKİ GELİŞMELER İZMİR'DEKİNDEN FARKLI DEĞİL”

Devlet olarak Suriye'de olmanın gerekli olduğunu belirten Akpınar, “Bizim açımızdan Suriye'deki gelişmeler Diyarbakır'daki gelişmelerden farklı değildir. Şam'daki gelişmeler İzmir'dekinden farklı değildir. Halep'teki gelişmeler Konya'dan farklı değildir. Eğer her şey düzgün giderse bizim büyük avantajımız var. Ama yol kazaları olursa bizim istemediğimiz safhalara dönüşürlerse o zaman Esad döneminden daha ağır maliyetlerle karşı karşıya kalırız. Biz Suriye'nin toprak bütünlüğünden yanayız. Suriye'de iç barıştan yanayız. İş başına gelen yeni yönetimi de tebrik ediyoruz ve doğru gittikleri sürece de destekliyoruz. Ama yarın özellikle Suriye'nin kuzeyinde bir terör devlet kurulmasına Amerika ve İsrail'in baskısıyla AB'nin baskısıyla yol verirlerse, Amerika'nın ve Rusya'nın ve silahlı kuvvetlerinin orada kalmalarına müsaade ederlerse biz asla bunlara göz yummamalıyız" ifadelerini kullandı.

“BARIŞ PINARI HAREKATIMIZ ASLA YARIM KALMAMALI”

Türkiye'nin daha önce çözüm sürecinin ardından ağır bedeller yaşadığını söyleyen Akpınar, "Eğer o süreç olmasaydı bugün Kamışlı'da PKK yoktu, PYD- YPG yoktu. 'Bunlar ileride başımıza bela olacak' dedik. Zeytin Dalı Harekatı'nı yapmasaydık Afrin'de aynısı olurdu. Fırat Kalkanı Harekatı'nı yapmasaydık Batı, Doğu ve Suriye'nin kuzeyi birleştirilecekti. Barış Pınarı Harekatı'nı yapmasaydık benzer şeyler diğer bölgelerde de olacaktı. Barış Pınarı Harekatımız asla yarım kalmamalı. Bugün de yarın da daha geç olabilir. Bakın bugün geç oldu. Artık daha dezavantajlı durumdayız. Bugün yapmazsak, teröristbaşının deyimiyle 'yeni paradigma' ve Kandil'in deyimiyle 'demokratik dönüşüm'; bunlarla oyalanırsak zaman kaybeder, yumuşarız. Onlar mesafe alır biz geride kalırız. Bizim terörle mücadelemiz kararlı ve  amansız bir şekilde devam etmeli. Terörle, teröristle onların uzantılarıyla müzakere olmaz mücadele olur. Diyorlar ki 'Siz bu sürece karşısınız. Peki çözümünüz nedir?' Bütün devletler terörü nasıl yenmişse ve terörün zulmünden nasıl kurtulmuşsa biz de öyle. Nasıl? Şehit liderimizin dediği gibi terörün tüm unsurlarına karşı topyekün mücadele ile " ifadelerini kullandı.

16 OCAK BASIN ONUR GÜNÜNÜ KUTLADI

Başkan Akpınar son olarak, “Bu vesile ile kamuoyumuzun gözü kulağı olan değerli basınımızın 16 Ocak Basın Onur Günlerini tebrik ediyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Haber: Serap DURUKAN

İZMİT KÖRFEZİ’NİN GELECEĞİ “DİJİTAL İKİZ PROJESİ” İLE ŞEKİLLENECEK; TÜRKİYE VE MARMARA İÇİN ÖRNEK MODEL

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA YARIŞACAKLAR

İRAN..

YORGAN KÜÇÜLDÜ AYAKLAR HEP DIŞARDA

BAŞKAN DOĞUSEL: 2025 YILI İÇERİSİNDE KOCAELİ’DEKİ LİMANLARDAN 45 MİLYAR 111 MİLYON DOLARLIK İHRACAT GERÇEKLEŞTİ

BÜYÜKAKIN: AKRAN ZORBALIĞINA SESSİZ, KAYITSIZ KALAMAYIZ

GÖLCÜK BELEDİYESİ ARAMA KURTARMA EKİBİ EĞİTİMLERE BAŞLADI

MHP KOCAELİ’DEN EŞ ZAMANLI HAREKET 12 İLÇE BAYRAKLARLA DONATILACAK

BAŞKAN YAVUZ "BAYRAĞIMIZA UZANAN HER ELİ KIRACAK GÜCE SAHİBİZ"

PAZARCILAR ODASI’NDAN NET ÇIKIŞ: ALGIYA DEĞİL GERÇEĞE BAKIN!

5. KOCAELİ FİLM FESTİVALİ’NİN TARİHLERİ BELLİ OLDU

FATİH BAYRAM, VALİ İLHAMİ AKTAŞ’I ZİYARET ETTİ

MHP KOCAELİ, SANAYİCİNİN NABZINI TUTTU TALEPLER ANKARA’YA TAŞINACAK

SPORUN YENİ MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR

KANKO: SOSYAL YARDIMI KISMAKLA MALİ DİSPLİN SAĞLANMAZ!

164 ŞOFÖRE 484 BİN TL CEZAYI ONAYLADI

BAŞİSKELE'DE ZORLU KIŞ ŞARTLARINA RAĞMEN TEMİZLİĞE DEVAM

ZEYTİNOĞLU OCAK AYI KAPASİTE KULLANIM ORANLARINI DEĞERLENDİRDİ

ŞEHRİN KALBİNDE TATLI BİR “MOLA” NOKTASI

ETİKET...

ÇARŞIDA TRAFİĞE ESİR DÜZEN

GÖLCÜK KÖYLERİ DERNEĞİ KONGREYE GİDİYOR

SURİYE

İZMİT'TEKİ OKULDA TÜRK BAYRAĞI YAKTILAR! GÖZALTINA ALINDILAR

“GÖNÜL KAZAN” İLE SOFRALARA SICAK YEMEK

GÖLCÜK’TE ÇOCUKLAR İÇİN “ARA TATİL TİYATRO ŞENLİĞİ” BAŞLADI

BAŞİSKELE BELEDİYESİ'NDEN BAYRAĞIMIZA YÖNELİK HAİN SALDIRIYA ANLAMLI TEPKİ

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN EDEBİYAT DÜNYASINA BİR ESER DAHA: “HAREKET DERGİSİ VE NURETTİN TOPÇU” KİTABI YAYINLANDI

KARTEPE'DE OTOBÜS DEVRİLDİ: ÇOK SAYIDA YARALI VAR!

MERHUM HACIBEY YILDIZ İÇİN YEDİNCİ GECE OKUMASI YARIN AKŞAM

Yükleniyor

kords

DEĞİRMENDERE SAHİLİNİN ESTETİK GÖRÜNÜMÜ GÜÇLENDİ

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

BAŞKAN DOĞUSEL: 2025 YILI İÇERİSİNDE KOCAELİ’DEKİ LİMANLARDAN 45 MİLYAR 111 MİLYON DOLARLIK İHRACAT GERÇEKLEŞTİ

PAZARCILAR ODASI’NDAN NET ÇIKIŞ: ALGIYA DEĞİL GERÇEĞE BAKIN!

164 ŞOFÖRE 484 BİN TL CEZAYI ONAYLADI

ZEYTİNOĞLU OCAK AYI KAPASİTE KULLANIM ORANLARINI DEĞERLENDİRDİ

SALMAN “BİLİNÇLİ TÜKETİCİ GÜÇLÜ TOPLUMUN TEMELİDİR”

ÇANAKÇI “BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN DESTEKLERİ ÇİFTÇİLERİMİZİ HEYECANLANDIRDI”

ON BİNLERCE BİTKİ BÜYÜKŞEHİR FİDANLIĞINDA YETİŞİYOR

FORD OTOSAN'DA GREV SÜRECİ RESMEN BAŞLADI

KOCAELİ TİCARET ODASI, ÖZEL DONATIM AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ İLE İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALADI

GÖLCÜKLÜ BAYANLAR İÇİN ''NOORA HAİR MAKEUP STUDİO'' AÇILDI

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

kords

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 18 13 1 4 27 43
2.FENERBAHÇE A.Ş. 18 12 0 6 26 42
3.TRABZONSPOR A.Ş. 18 11 2 5 14 38
4.GÖZTEPE A.Ş. 18 10 3 5 14 35
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 18 9 4 5 9 32
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 18 7 6 5 10 26
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 18 6 4 8 2 26
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 18 6 6 6 -6 24
9.KOCAELİSPOR 18 6 7 5 -3 23
10.CORENDON ALANYASPOR 18 4 5 9 0 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 18 5 9 4 -3 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 18 4 8 6 -6 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 18 4 8 6 -8 18
14.KASIMPAŞA A.Ş. 18 3 8 7 -10 16
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 18 4 10 4 -15 16
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 18 2 7 9 -18 15
17.İKAS EYÜPSPOR 18 3 10 5 -14 14
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 18 2 13 3 -19 9