-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,10% 0,07
-
EURO
50,95% -0,11
-
GRAM ALTIN
7263,88% -0,98
-
Ç. ALTIN
11762,72% -0,52
Büyükakın, afet gönüllüleriyle iftar yaptı
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Kocaeli Afet Gönüllüleri İftar Programı'na katıldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Kocaeli Afet Gönüllüleri İftar Programı'na katıldı. Büyükakın, “6 Şubat depremleri bize bir kez daha gösterdi ki, afet yönetimi gönüllü kuruluşların fedakarlığıyla mümkün” dedi.
PROTOKOL VE AFET GÖNÜLLÜLERİ KATILDI
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın, Kocaeli’ndeki afet gönüllüleriyle iftar programında bir araya geldi. Antikkapı'da düzenlenen iftar programına Başkan Büyükakın’ın yanı sıra; Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, GEBKİM Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Zümran Aracı, Kocaeli Afet Platformu Başkanı Melih Altınterlik, Kocaeli Kızılay Şube Başkanı İbrahim Pay, ANKA Arama Kurtarma ve Yardımlaşma Derneği Kocaeli İl Başkanı Emrah Uysal ve Kocaeli’nde faaliyet gösteren arama kurtarma dernekleri, STK temsilcileri ile yöneticileri katıldı.
BÜYÜKAKIN’A TABLO HEDİYE EDİLDİ
Başkan Tahir Büyükakın, iftar programında yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"6 Şubat depreminde yakinen fark ettik ki gönüllü kuruluşlar olmadan dünyanın hiçbir afet organizasyonu kendi başına başarılı olamaz. Çok geniş bir yardımlaşma ağı, arama-kurtarma ekibi ve afetin öncesi, anı ve sonrasına dair çok iyi bir yayılım sergilemeniz lazım. Biz de bütün stratejimizi bunun üzerine oturttuk. Sizler olmadan bizim bir başarı gerçekleştirmemiz mümkün değil. Sizler çalışmaların içinde olduğunuz sürece ancak başarıya ulaşırız. Sizlere teşekkür ediyorum. Ramazanınızı tebrik ediyor, önümüzdeki Kadir Gecesi'ni kutluyorum." Konuşmasının ardından Kocaeli Afet Platformu Başkanı Melih Altınterlik tarafından Başkan Büyükakın’ın da yer aldığı depremin unutulmaz anını yansıtan bir tablo kendisine hediye edildi.
“İYİ Kİ VARSINIZ, HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”
Kocaeli Valisi İlhami Aktaş ise gönüllülere hitap ederek, afetlerdeki katkılarının çok değerli olduğunu belirtti. Vali Aktaş, "İyi ki varsınız. 6 Şubat Kahramanmaraş depremleri başta olmak üzere tüm afetlerdeki özverili yardımlarınız için teşekkür ederim. Kamuda, özel sektörde, hobilerinden ve ailelerinden ödün vererek bu anlamlı hizmeti sunan sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. İnşallah bir daha afet görmeyiz ama hayatın gerçeği bu. O yüzden kıymetlisiniz. Her zaman yanınızdayız” şeklinde konuştu.
BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
İftar programı, Başkan Büyükakın ve Vali İlhami Aktaş’ın gönüllülerle sohbet edip fotoğraf çektirmesini ardından sona erdi. Katılımcılar, afet anında gösterdikleri özverili çalışmalarla Kocaeli’deki birlik ve beraberliğe olan katkılarından dolayı bir kez daha takdir topladı.
HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
NUSRET’İN KAHRAMAN KOMUTANININ TORUNU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR
ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”
BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI
165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU
GÖLCÜK'TE EMNİYETTEN KAÇAMADI
TEMAD’IN İKİCİ İFTARI KARAMÜRSEL’DEKİ ÇOCUKLARA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZELİLERE MORAL VERDİ
ESKİDEN OKULDA TUVALET Mİ VARDI ?
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’YE YENİ NEFES: YEŞİLYURT VADİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MISIR’DA
BÜYÜKAKIN BAŞARILI SPORCULARLA İFTAR YAPTI
CADDEYE DÖKÜLEN YAĞ TEHLİKE SAÇIYOR
Yükleniyor



