Büyükakın: Gazze’de tüm değerler yok edildi
Başkan Büyükakın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Gazze’de yaşanan dramın sona ermesi için dünyaya çağrıda bulundu
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gazze’de devam eden İsrail saldırılarının 1. yıldönümünde acı ve gözyaşının dinmesi dileğiyle, “Uluslararası insan hakları örgütleri, basın kuruluşları ve Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi bu soykırıma daha ne kadar seyirci kalacak? Bu utancı ne kadar daha taşıyacaklar?” dedi.
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN AÇIKLAMA
Başkan Büyükakın, sosyal medya hesabında şunları kaydetti; “Bugün 7 Ekim. Bir yıldır süren İsrail saldırılarında, çoğu çocuk ve kadın olmak üzere binlerce masum Filistinli hayatını kaybetti. 10 binden fazla Filistinli çocuk kayıp, 100 bine yakın insan yaralı ya da sakat durumda. Gazze'de zor şartlar altında görev yapan 172 gazeteci öldürüldü, 500’den fazla sağlık görevlisi ve insani yardım çalışanı hayatını kaybetti.
BUNA NE KADAR SEYİRCİ KALINACAK
Camiler, hastaneler, okullar ve ambulanslar hedef alındı. Tüm bu saldırılar, dünyanın gözleri önünde ve adeta meydan okunarak gerçekleştirildi.
Gazze’de sadece masum insanlar değil, aynı zamanda Birleşmiş Milletler sistemi, Batı’nın savunduğunu iddia ettiği değerler ve insanlığın adil bir dünyada yaşama umudu da yok edilmiştir. Uluslararası insan hakları örgütleri, basın kuruluşları ve Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi bu soykırıma daha ne kadar seyirci kalacak? Bu utancı ne kadar daha taşıyacaklar?
MAZLUMUN YANINDA OLDUK
Türkiye olarak, tarih boyunca her zaman mazlumun yanında durduk. Allah’ın izniyle, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ecdadımızdan aldığımız vicdanlı ve adaletli duruştan taviz vermeden, bir kuru ekmeğe, bir yudum suya, bir tas çorbaya muhtaç olan Gazzeli çocukların, kadınların ve mazlumların sesi olmaya devam edeceğiz.”

BÜYÜKŞEHİR, RAMAZAN’IN RUHUNU ŞEHİRLE BULUŞTURDU
İLYAS DOBRA VEFAT ETTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, “KOCAELİSPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAK”
TALUS: İFTAR SONRASI SALON DIŞINDAKİ TARTIŞMA ÜZÜNTÜ YARATTI
GÖLCÜKSPOR CUMAYERİ MESAİSİNE BAŞLADI
KULİSTE MUHABBETLER...
CHP GÖLCÜK’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 14 MART ZİYARETİ
SERVİS SORUMLULARINDAN BAŞHEKİM VE YÖNETİCİ HEKİMLERE TIP BAYRAMI SÜRPRİZİ
KARTEPE’DE CAMİLERDE BAYRAM MESAİSİ
VALİ AKTAŞ’TAN ÇOCUK ŞUBE İNCELEME
BAŞİSKELE’DEN FİLİSTİN’E RAMAZAN DAYANIŞMASI
ZABITA HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN SAHADA
AK PARTİ İFTARINDA 3 BİN KİŞİ AYNI SOFRADA ORUÇLARINI AÇTI
“KAYIK ÇEKEK YERİ” DEĞİRMENDERE’YE ÇOK YAKIŞTI
TALUS: 323 BİN 36 ÜYEMİZ VAR
ARAÇ İÇİ EKRAN CEZALARI İPTAL !
YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK 3-1
BAYRAMDA KOCAELİ'DE SIKI DENETİM!
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A SEVGİ SELİ
OKUL KAYITLARINDA 'SAHTE İKAMET' DÖNEMİ KAPANIYOR
ARİF’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
BÜYÜKŞEHİR ZABITASI ÖĞRENCİLERE MESLEĞİ TANITTI
BÜYÜKŞEHİR’LE FOTOĞRAFIN TARİHSEL YOLCULUĞUNA ÇIKTILAR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MHP İL İFTARINA KATILDI
BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN VE AİLE ODAKLI ÖRNEK PROJE
MEHMET ANIKER KABRİ BAŞINDA ANILDI
GÖLCÜK’DE TOPLAM 154 METRUK BİNA YIKILDI
BÜYÜKAKIN ŞEHİT AİLELERİ, GAZİ VE YAŞLILAR İLE BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN YARDIMCISI OKTAY KELER TIP BAYRAMINI KUTLADI
SGK’lılar İçin Konforlu Sağlık Hizmeti: Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?
Yükleniyor
-
BIST 100
15954,59%-0,83
-
DOLAR
44,16% -0,14
-
EURO
50,83% 0,65
-
GRAM ALTIN
7108,34% -0,38
-
Ç. ALTIN
11534,35% -0,30



