• BIST 100

    16423,12%1,42
  • DOLAR

    44,11% 0,07
  • EURO

    51,13% 0,20
  • GRAM ALTIN

    7346,14% 0,14
  • Ç. ALTIN

    11792,94% -0,28

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, ‘ADAYLIĞIMA DELEGELER BELLİ OLUNCA KARAR VERECEĞİM’

11.06.2023 12:59:02 0
CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, ‘ADAYLIĞIMA DELEGELER BELLİ OLUNCA KARAR VERECEĞİM’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Fikret Gürel, yaptığı haftalık değerlendirmede yerel seçim süreci öncesi partilerinin kongre süreci ve İlçe Başkanlığı’na aday olup olmama konusuna değindi. Gürel, ‘Adaylığıma delegeler belli olunca karar vereceğim’ dedi.  Gürel, ayrıca yapacakları çalışmalarla Gölcük halkının gönlüne girerek, ‘Yerelde iktidarı hedefliyoruz’ dedi.

 “Genel kurullarımızı yaparak yerel seçimlere hazırlanacağız”

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘28. Dönem milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerini geride bıraktık. Halkımız yönetme görevini Cumhur İttifakı’na verdi ve hükümet kuruldu ama seçimlerin ne düzeyde ve ne şekilde geçtiğini halkımız ve tüm dünya yakından takip etti, gördü. Millet İttifakı olarak bizler tüm olumsuzluklara karşı devletin tüm imkanlarını kullanan ve hatta milletvekili adayı olan bakanların görevlerine bile devam ederek adeta bizlere karşısavaş ilan ettikleri bir seçim yaşadık. Toplumun yarısı vatan haini ve terörist ilan edilen bir süreç de yaşadık. Fakat bunları bir kenara bırakıp artık önümüze bakmamız gereken bir sürece girdik. Önümüzde önce ilçe, il ve genel kurullarımızı yapacak ve sonrasında da yerel seçimlere hazırlanacağız” dedi.

“Sandık Başkanına yapılan muameleyi doğru bulmuyorum”

Sözlerine devam eden Başkan Gürel, “İlçemizde seçim sürecinde yaşananları da anlatmadan geçemeyeceğim. Görevini layıkıyla yapmaya çalışan bir sandık kurulu başkanı, sandık kurulu üyelerine yemin ettirerek tutanağa geçiren ve daha sonra görevini yapmak için gelen sandık görevlisini sandığa oturtmadığı için adeta linç edilmeye çalışıldığını ve bir belediye çalışanı olan memura hakaret ederek gereğini yapması için belediye başkanına talimat veren AKP İlçe Başkanı Sayın Çetin Seymen, yanlış bir davranış içerisinde bulunmuştur. Tabii talimatı alan Belediye Başkanı da gereğini yaparak belediye çalışanı memura başka bir görev vererek kendisini cezalandırmıştır. Bu da görevini yapmak için çabalayan bir insana yapılmaması gereken bir davranıştır. Şunu da belirtmek isterim ki bu memuru hiç tanımam, siyasi görüşünü hiç bilmem. Kendisini seçim günü gördüm. Geç kalan benim sandık görevlim olsaydı ve sandığa oturtulmasaydı inanın hiçbir serzenişte bulunmazdım. Çünkü AKP İlçe Başkanı da, hukukçu belediye başkanı da bunun böyle olduğunu çok iyi bilmektedir” dedi.

Parti yönetimi olarak birİstişare yaparak tamam ya da devam diyeceğiz”

Kongre sürecine girdiklerini ifade eden Başkan Gürel son olarak yaptığı açıklamada, “Gelelim kendi iç işlerimize. Genel Merkezimiz, 6 Haziran itibariyle kongreler sürecini başlattı. Öncelikle üye listelerinin askıya çıkmasıyla başlayacak olan bu süreç, ilçe delegelerinin belirlenmesi sonucunda ilçe kongresiyle devam edecektir. Dolayısıyla kongre sürecinde aday olmak isteyecek üyelerimiz de doğal olarak ortaya çıkacaktır. Bu herkesin en doğal hakkıdır. Şu an için kongrede yeniden aday olup olmamaya karar vermedim. Buna Delegelerin belirlenmesinden sonra karar vereceğim. Parti yönetimi olarak bir istişare yapacağız ona göre plan, proje yapıp ‘tamam’ ya da ‘devam’ diyeceğiz. Ekip arkadaşlarımızla birlikte geldik. Ortak bir karar verip bırakacak mıyız devam mı edeceğiz ona göre hareket edeceğiz. İlçe Kongremizi gerçekleştirdikten sonra parti olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önümüzde bir yerel seçim var. Yerelde iktidar olarak Gölcük’e hak ettiği değeri vermek istiyoruz. Ben şimdiden kongre sürecinin ilçemize, ilimize, partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI

165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM

AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI

VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI

FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI

HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR

TRAFİK CEZASI KAOSU

TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ

EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK

KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı

KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ

YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK

KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ

GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR

KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU

GÖLCÜK'TE EMNİYETTEN KAÇAMADI

TEMAD’IN İKİCİ İFTARI KARAMÜRSEL’DEKİ ÇOCUKLARA

BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZELİLERE MORAL VERDİ

ESKİDEN OKULDA TUVALET Mİ VARDI ?

KULİSTE MUHABBETLER...

BAŞİSKELE’YE YENİ NEFES: YEŞİLYURT VADİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MISIR’DA

BÜYÜKAKIN BAŞARILI SPORCULARLA İFTAR YAPTI

CADDEYE DÖKÜLEN YAĞ TEHLİKE SAÇIYOR

TATAROĞLU’NDAN AVUSTURYA’DA ALTIN ZAFER

Güder ailesinin acı günü Abdullah Güder vefat etti

DONANMA MAHALLESİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM

Yükleniyor

loading

DEĞİRMENDERE SAHİLİNİN ESTETİK GÖRÜNÜMÜ GÜÇLENDİ

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA

EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK

GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR

KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU

İSU, 2025 YILINDA BAŞİSKELE’YE 459 MİLYON TL’LİK ALTYAPI YATIRIMI GERÇEKLEŞTİRDİ

OYAK ÇİMENTO’DA GELECEĞİ CEMENTA’LAR İNŞA EDECEK

SALMAN “HAYALET ÜRÜN SATIŞLARINA KARŞI TÜKETİCİ DİKKATLİ OLMALI”

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİNE ZAM YOK!

BAŞKANI ZEYTİNOĞLU 2025 YILI BÜYÜME ORANINI DEĞERLENDİRDİ

KOCAELİ ÇİFTÇİSİ BÜYÜKŞEHİR’LE HEP GÜÇLÜ

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14