-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
CHP İlçe Kadın Kolları’ndan “Doğaya Nefes” Etkinliği YILMAZ: “TOHUMLARIMIZI DOĞAYLA BULUŞTURUP FARKINDALIK OLUŞTURACAĞIZ”
CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında çevre bilincini artırmak ve doğaya katkı sunmak amacıyla bir dizi etkinlik düzenliyor.
CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında çevre bilincini artırmak ve doğaya katkı sunmak amacıyla bir dizi etkinlik düzenliyor. İlçe Kadın Kolları Başkanı Ulviye Yılmaz, kasım ayında hem çevre hem de toplumsal farkındalık temalı çalışmalar gerçekleştireceklerini açıkladı.
Tohumlar 17 Kasım’da toprakla buluşacak
CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Ulviye Yılmaz, “Doğaya nefes olmak amacıyla hazırladığımız tohum toplarımızın bir kısmını 17 Kasım’da ekeceğiz. Ekim işlemini, Karaköprü taş ocağı bölgesinde bulunan özel mülke ait beş dönümlük boş arazide gerçekleştireceğiz. Burada çam tohumlarını toprakla buluşturacağız” dedi. Yılmaz, doğaya katkı sağlamanın yanı sıra çevre bilinci konusunda farkındalık oluşturmak istediklerini de belirtti.
“Anıtpark’ta tohum topu dağıtımı yapacağız”
Başkan Yılmaz, aynı gün saat 15.00’te Anıtpark’ta stant açacaklarını ifade ederek, “Burada 12 ilçenin kadın kolları başkanları ve yönetimlerinin katılımıyla vatandaşlara tohum topu dağıtımı yapacağız,” dedi. Etkinliğe geniş bir katılım beklediklerini söyleyen Yılmaz, çevreye duyarlı her vatandaşın davetli olduğunu vurguladı.
“Öğretmenler Günü ve Kadına Şiddete Karşı etkinliklerimiz olacak”
Kasım ayı boyunca çeşitli sosyal etkinlikler planladıklarını dile getiren Yılmaz, “24 Kasım Öğretmenler Günü’nde ilçe örgütümüzle birlikte ilçemizdeki okulları ziyaret ederek öğretmenlerimize çiçek takdim edeceğiz. Ayrıca, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında da farkındalık etkinliği düzenleyeceğiz” dedi.
“Ev ziyaretlerimiz devam ediyor”
Başkan Yılmaz son olarak yaptığı açıklamada, tüm bu etkinliklerin yanı sıra kadın kolları olarak rutin ev ziyaretlerine devam ettiklerini ifade ederek, “Vatandaşlarımızla birebir temas kurmaya, sorunlarını dinlemeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz,” dedi.
Haber: Serap DURUKAN
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR
VEKİL TİPOĞLU VE BAŞKAN YAVUZ, TUNCAY YILDIZ'I ZİYARET ETTİ
GÖLCÜK’TE İSTİKLAL MARŞININ 105 YILI KUTLANDI
BÜYÜKŞEHİR’DE HİZMETİN SAATİ YOK
GÖLCÜKSPOR İFTAR DA BİR ARAYA GELDİ
SALMAN “FATURALARINIZI MUTLAKA SAKLAYIN”
MYP GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI YAŞAR BAL'DAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ve AİLELERİNE İFTAR
BU GECEDE İYİLİĞE REHBER EDENLER BULUŞTU
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU
HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
NUSRET’İN KAHRAMAN KOMUTANININ TORUNU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR
ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”
BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI
165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
Yükleniyor



