10370,78%-0,90
41,84% 0,00
49,01% 0,53
5798,19% 2,43
9693,42% 3,62
CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, 19 Ekim Pazar günü Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan CHP Kocaeli İl Kongresi öncesi açıklamalarda bulundu. Uzuner, Gölcük İlçe Örgütü olarak süreci yakından takip ettiklerini ve kongrede birlik içinde hareket edeceklerini ifade etti.
“Gölcük olarak hangi adayı destekleyeceğimize karar vereceğiz”
CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, Çarşamba akşamı Gölcük’te tüm il başkan adaylarını ağırladıklarını belirterek şu açıklamalarda bulundu “19 Ekim Pazar günü Kocaeli Kongre Merkezinde il kongremiz gerçekleşecek. Bizde Çarşamba akşamı Gölcük’te il başkanı adaylarımızı ağırladık. Tüm il delegasyonumuz başkan adaylarını dinleme ve tanıma fırsatı buldu. Bu noktada biz nihai olarak il kongresi öncesinde tekrar il delegasyonumuzla bir araya gelip Gölcük olarak hangi adayı destekleyeceğimize karar vereceğiz. Süreç devam ediyor.” dedi.
“Gölcük Kongrede etkin rol oynayacak”
Başkan Uzuner, Gölcük delegasyonunun kongrede önemli bir rol üstleneceğini ifade ederek şöyle devam etti; “Siyasette 24 saat bazen çok uzun bir süre olabiliyor. Anlık bazı aksiyonlar da alınabiliyor. Kocaeli için önemli bir kongre olacak. Gölcük’te bu kongrede önemli bir noktada. Biz tüm delegasyonumuzla birlikte kongrede bir bütün olarak hareket etme, belirleyici olma amacındayız. Bunu da sağlayacağız, Gölcük siyasetine güç kazandırtmak adına. Destekleyeceğimiz adayımızı da sonuna kadar destekleyerek il başkanlığını alması için elimizden geleni yapacağız.
“Toplamda 60 delegemizle birlikte kongrede oy kullanacağız”
Başkan Uzuner son olarak, “Kongrede seçimle belirlenen 57 delegemiz var, 3 tane de doğal delege olarak Gölcüklü il yöneticisi var. Toplamda 60 delegemizle birlikte kongrede oy kullanacağız. Kongrede şu anda 3 il başkanı adayı var, bu kongrenin hem ilçemize hem ilimize hem de ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Tabii ki kongrelerimiz bittikten sonra da kurultay sürecine geçeceğiz. Kurultay sürecinde de gerekli desteği zaten var olan genel başkanımıza vereceğiz” dedi.
Haber: Serap DURUKAN