DİSK Emekli-Sen’den 1 Mayıs’ a davet
DİSK Emekli-Sen Gölcük Şube Başkanı Hamza Kaya ve Yönetimi Anıtpark’ta açtıkları üye kayıt standı ile sendikalarına üye kaydı gerçekleştirirken, 1 Mayıs’ta Anıtpark’ta yapacakları etkinliğe vatandaşları davet ettiler.
Üye kaydı yaptılar
Anıtpark'ta üye kayıt standı kuran DİSK Emekli-Sen Gölcük Şube Başkanı Hamza Kaya ve Yönetimi, sendikalarına hem üye kaydı gerçekleştirdi hem de barajsız sendika güvenceli iş ve yasaksız grev için imza kampanyası kapsamında imza aldı. Başkan Kaya ve yönetimi ayrıca 1 Mayıs’ ta Anıtpark’ta düzenleyecekleri program için davet broşürü dağıttılar.
“Emeklileri, emekçileri tüm çalışan kitleleri 1 Mayıs alanına davet ediyoruz”
DİSK Emekli-Sen Gölcük Şube Başkanı Hamza Kaya, yaptığı açıklamada, “DİSK Emekli-Sen Gölcük Şubesi olarak emeklileri, emekçileri tüm çalışan kitleleri 1 Mayıs alanına davet etmek için buradayız. Gölcük Merkezde Gölcük emeklilerini demokratik haklarına sahip çıkmak için demokratik, laik, sosyal hukuk devletinde anayasasının bizlere vermiş olduğu haklardan faydalanarak alanlarda kazanılmış haklarımızı talep etmek için buradayız. İnsanları, çalışanları, ev kadınlarını, emeklileri, emekçileri, tüm ezilen kitleleri alanlara çağırıyoruz. Birlikte mücadele etmekten başka çaremizin olmadığını buradan haykırmak istiyoruz. Bunu için buradayız. Yaşasın DİSK, yaşasın Emekli-Sen, yaşasın emekçilerin birliği diyorum” dedi.
Haber: Serap DURUKAN
GÖLCÜKSPOR EVİNDE KAZANDI: 1-0
BAŞKAN ÖZLÜ MOTORCU EĞİTİM PİSTİ’NDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
VERGİ BORCU OLANLAR DİKKAT!
IBAN'A TRANSFERDE YENİ ŞART
SAHTE EURO OPERASYONU
İSU VE İZAYDAŞ MİLYONLARCA KWH ELEKTRİK ÜRETTİ
BU KENT DE "BARLAR SOKAĞI" SORUNU VARDIR ...
KOCAELİ’Yİ KİTAP KOKUSU SARACAK
KÖRFEZDEKİ DEV TEMİZLİK DÜNYA GÜNDEMİNDE
BAŞKAN BÜYÜKAKIN :POPÜLİZMİ DEĞİL, DENİZİ SEÇTİK
GÖLCÜK SAYGINLAR KAPILARINI ARALADI
BAŞİSKELE’DE EDEBİYAT DOLU BULUŞMA
CEDİT KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANINDA 360 METRELİK DERE ISLAHI İLE GÜVENLİ ALTYAPI
5 ARACA ÇARPTI HIRSINI ALAMADI LASTİKLERİNİ KESTİ
GELECEĞİN MÜZİSYENLERİ HÜNERLERİNİ SERGİLEYECEK
ENGELSİZ SANAT BÜYÜLEDİ
SAADET PARTİSİ’NDEN GÖLCÜK’DEN ‘ZULME LANET’ HAYKIRIŞI!
BÜYÜKAKIN: TÜRKİYE’DE BAŞKA BİR ÖRNEK YOK, AVRUPA’DA İLK 10’DAYIZ
GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN İSTİHDAMA KESİNTİSİZ KATKI
SAADET PARTİSİ GÖLCÜK TEŞKİLATI’NDAN ANLAMLI VEFA: GENÇLER UMRE İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
KARTEPE MESİRE ALANI’NDA EKİPLER GECE GÜNDÜZ SAHADA
EMEKLİ POLİS MEMURU SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBETTİ
MİLLİ YOL LOKMA DAĞITTI
BAŞİSKELE’DE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNE KAPSAMLI DEĞERLENDİRME
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KOCAELİ’YE GELİYOR!
İŞLETMECİ VOLKAN BERBEROĞLU DAHİL 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
TÜVTÜRK'ÜN YENİ KURALI SÜRÜCÜLERİ YAKTI
CİNAYET FİRARİSİ GÖLCÜK’TE YAKALANDI
HEM HIRSIZ HEM VERİ AVCISI!
8 YIL CEZASI OLAN FİRARİ ZEHİR TACİRİ YAKALANDI!
Yükleniyor

