erb

GÖLAŞ SERMAYE ARTTIRIMI YAPTI

Gölcük Belediyesi Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı, Gölcük Belediyesi Başkan Vekili Kadir Özdemir başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda gündem maddeleri değerlendirildi, denetim komisyonu üyeleri s

GÖLCÜK 7.01.2026 12:59:00 0
GÖLAŞ SERMAYE ARTTIRIMI YAPTI

Gölcük Belediyesi Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı, Gölcük Belediyesi Başkan Vekili Kadir Özdemir başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda düzenlendi. Toplantıda ilk olarak bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal Marşı’mız okundu. Ardından gündem maddelerine geçildi. Gündemin ilk maddesinde “Denetim Komisyonu Oluşturulması” konusu görüşüldü. Komisyona Muhammet Turan, Hüseyin Dilber, Adem Kurt, Sami Yılmaz ve Üstün Gökçen gizli oylama sonucunda seçilmiş oldu.

GÜNDEM MADDELERİ OYLANDI
Gündemin ikinci maddesinde “Sözleşmeli Personel Çalıştırılması” konusuna değinildi. Bu madde, oy birliği ile kabul edildi. Gündemdeki üçüncü maddede “Sözleşmeli Personel Ücret Tespiti” görüşüldü. Söz konusu madde, oy birliği ile kabul edildi. Gündemin dördüncü maddesi olan “5620 S.K. Göre Geçici İşçi Vizesi” meclis üyelerince görüşüldü ve bu madde, oy birliği ile kabul edildi. Gündemdeki beşinci maddede “5620 S.K. Göre Mevsimlik İşçi Vizesi” meclis üyelerince değerlendirildi ve oy birliğiyle kabul edildi. Gündemdeki altıncı madde olan “Boş-Dolu (Memur) Kadro ve Derece Değişikliği” konusu, meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi. Gündemin yedinci maddesi olan “Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi” konusu oy birliğiyle kabul edildi. Gündemdeki sekizinci madde olan “Gölcük İlçesi İhsaniye Mahallesi 202 Ada 7 nolu parselin Gölcük Müftülüğüne tahsisi” konusu oy birliğiyle kabul edildi.

BİR MADDE KOMİSYONA HAVALE EDİLDİ
Gündemin dokuzuncu maddesi olan “Gölcük İlçesi İhsaniye 36 Ada 8 nolu parsel ile Donanma Mahallesi 1992 Ada 2 ve 3 nolu parsellerin trampa edilmesi” maddesi CHP grubunun şerh koyması üzerine oy çokluğuyla kabul edildi. Gündemdeki onuncu maddede “GÖLAŞ sermaye arttırımı” oy birliğiyle komisyona havale edildi. Gündemin on birinci maddesinde “Piri Reis Üniversitesi ile ‘‘100. Yılında Gölcük Tersanesi ve Donanma Gölcük’ten Açık Denizlere Türk Denizciliğinin Dünü-Bugün’’ sempozyumu düzenleme konusunda protokol imzalamak için Belediye Başkanına yetki verilmesi” konusu görüşüldü. Söz konusu madde oy birliğiyle kabul edildi.
BAZI MADDELER OY ÇOKLUĞULA KABUL EDİLDİ
Gündemin on ikinci maddesinde “Belediyemiz sınırları dahilinde muhtelif alanlara ilişkin Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 16.10.2025 tarih ve 576 sayılı kararıyla onaylanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planına uygun olarak 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi Komisyon Raporu” konusu oylandı. Bu madde CHP grubunun olumsuz görüş bildirmesi nedeniyle oy çokluğuyla kabul edildi. Gündemin on üçüncü maddesinde “Kırsal Mahalle ve Kırsal Yerleşik Alanların Tespit edilmesi Komisyon Raporu” konusu görüşüldü. Bu madde oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin son maddesinde “Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü’nün müracaatı üzerine, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi tarafından kullanılan ve depreme dayanıksız olduğu tespit edilen, daha önce 25 yıl süreyle kurumumuza tahsis edilen Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi binasının tahsisinin iptali” konusu görüşüldü. Bu madde oy birliğiyle kabul edildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından meclis toplantısına 5 dakika ara verildi ve 10. gündem maddesi için komisyon bir araya geldi. İkinci oturumda 10. madde yeniden oylandı ve CHP grubunun olumsuz görüş bildirmesi üzerine oy çokluğuyla kabul edildi. 

BAŞKAN BÜYÜKAKIN: RAMAZAN BAYRAMI’MIZI TEBRİK EDİYORUM

TEMAD’DA BAYRAMLAŞMA

VALİ AKTAŞ : BAYRAMLAR HUZUR VE GÜVEN ORTAMIDIR

BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

BÜYÜKŞEHİR, KABİRLER İÇİN ON BİNLERCE ÇİÇEK DAĞITTI

BAŞKAN SEZER :RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

KOCAELİ’Yİ 60 SANİYEDE ANLAT, ÖDÜLÜ KAP

GASPÇILAR TUTUKLANDI!

SEDAŞ AİLESİ BAYRAM SEVİNCİNDE BULUŞTU

AKTAŞ ÇİFTİ VE BÜYÜKAKIN ÇİFTİ, SEVGİ EVLERİ İFTAR PROGRAMINDA ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞTU

BİR YASAK DAHA ! TELEFON TUTUCULARA 21 BİN TL CEZA GELİYOR...

KARTEPE’DE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ GURURLA ANILDI

BÜYÜKAKIN: “ÇANAKKALE RUHU BURADA”

DEĞİRMENDERESPOR BAŞARIYA DOYMUYOR

KARTEPE’DE STK’LAR BULUŞTU

GÖLCÜK’TE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 111. YIL DÖNÜMÜNDE ŞEHİTLERİMİZ RAHMETLE ANILDI

KENT BAYRAMLAŞMASI BİRİNCİ GÜN GERÇEKLEŞECEK

GÖLCÜK DİŞ SAĞLIĞI’NDA BİRLİK SOFRASI

GÖLCÜK CHP'DEN CAMİLERDE İKRAM, SAHURDA DAYANIŞMA

"ÇANAKKALE RUHU, İSTİKLALİMİZİN EN BÜYÜK TEMİNATIDIR"

BAŞKAN BÜYÜKAKIN AFET GÖNÜLLÜLERİ İLE İFTAR YAPTI

BAŞKAN ALİ YILDIRIM SEZER İFTAR'DA SPOR KULÜP BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

MUKADDES EMANETLER BEYAZ KALPLERİ DUYGULANDIRDI

KOCAELİ’YE ÖZGÜ ÜRÜNLER HATIRA MAĞAZASI’NDA

BAŞKAN SEZER, “KAHRAMANLIK DESTANI ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 111.YILI KUTLU OLSUN”

BÜYÜKŞEHİR, RAMAZAN’IN RUHUNU ŞEHİRLE BULUŞTURDU

İLYAS DOBRA VEFAT ETTİ

BAŞKAN BÜYÜKAKIN, “KOCAELİSPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAK”

TALUS: İFTAR SONRASI SALON DIŞINDAKİ TARTIŞMA ÜZÜNTÜ YARATTI

GÖLCÜKSPOR CUMAYERİ MESAİSİNE BAŞLADI

Yükleniyor

loading
  • BIST 100

    16119,15%-0,25
  • DOLAR

    44,29% 0,04
  • EURO

    51,22% -0,12
  • GRAM ALTIN

    6723,73% 1,53
  • Ç. ALTIN

    11186,94% 0,00

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 27 17 1 9 33 60
3.TRABZONSPOR A.Ş. 27 18 3 6 24 60
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 27 15 5 7 18 52
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 27 12 8 7 14 43
6.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 26 8 7 11 -2 35
8.KOCAELİSPOR 27 9 12 6 -9 33
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 27 8 10 9 -10 33
10.CORENDON ALANYASPOR 27 6 8 13 1 31
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
12.TÜMOSAN KONYASPOR 27 7 11 9 -8 30
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 27 6 14 7 -9 25
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 27 6 14 7 -18 25
15.KASIMPAŞA A.Ş. 27 5 13 9 -15 24
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 27 4 12 11 -27 23
17.İKAS EYÜPSPOR 27 5 15 7 -19 22
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 27 4 18 5 -23 17