-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde TEMEL AFET BİLİNCİ EĞİTİMİ
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binasında, Temel Afet Bilinci ve KBRN (Kimyasal, Biyolojik, Radyoaktif ve Nükleer) eğitimleri kapsamında bir etkinlik düzenlendi.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin yeni hizmet binasında, Temel Afet Bilinci ve KBRN (Kimyasal, Biyolojik, Radyoaktif ve Nükleer) eğitimleri kapsamında bir etkinlik düzenlendi. Eğitim, hastane sivil savunma ekiplerinde görevli personeller ile Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü 112 Ambulans Servisi Başhekimlik personellerinin katılımıyla gerçekleşti.
Katılımcıların pratik becerilerini geliştirmesi sağlandı
Eğitim, Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü Sivil Savunma Birimi koordinasyonunda görev yapan Mühendis Alper Şen ve Arama Kurtarma Teknisyeni Mustafa Serbest tarafından verildi. Programda, afet durumlarına hazırlık, yangın söndürme cihazlarının doğru kullanımı ve afet yönetimi gibi hayati konular ele alındı. Eğitim, teorik bilgilerle birlikte uygulamalı çalışmaları da içerecek şekilde planlanarak, katılımcıların pratik becerilerini geliştirmesi sağlandı.
Çardak, “Eğitimlerimiz, bundan sonra da periyodik olarak devam edecektir”
Hastane Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlik hakkında konuşan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Aziz Çardak, bu tür eğitimlerin önemine dikkat çekerek şu ifadelerde bulundu: “Hastane olarak, personelimizin afet durumlarında doğru ve hızlı müdahalede bulunabilmesi için düzenli olarak bu tür eğitimler organize ediyoruz. Afet bilinci, sadece bireysel değil, toplumsal sorumluluğun da bir parçasıdır. Sağlık çalışanlarımızın bu alandaki bilgi ve becerilerini artırmak, hem kendi güvenlikleri hem de hizmet sundukları toplumun sağlığı açısından kritik bir öneme sahiptir. Eğitimlerimiz, bundan sonra da periyodik olarak devam edecektir” dedi. Afetlere karşı hazırlıklı olmanın hayati önem taşıdığını vurgulayan Başhekim çardak, eğitimlerin daha geniş katılımla devam edeceğini belirtti.
Haber: Serap DURUKAN
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR
VEKİL TİPOĞLU VE BAŞKAN YAVUZ, TUNCAY YILDIZ'I ZİYARET ETTİ
GÖLCÜK’TE İSTİKLAL MARŞININ 105 YILI KUTLANDI
BÜYÜKŞEHİR’DE HİZMETİN SAATİ YOK
GÖLCÜKSPOR İFTAR DA BİR ARAYA GELDİ
SALMAN “FATURALARINIZI MUTLAKA SAKLAYIN”
MYP GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI YAŞAR BAL'DAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ve AİLELERİNE İFTAR
BU GECEDE İYİLİĞE REHBER EDENLER BULUŞTU
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU
HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
NUSRET’İN KAHRAMAN KOMUTANININ TORUNU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR
ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”
BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI
165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
Yükleniyor



