-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Gölcük Trakyalılar Derneği 15. Olağan Kongrelerini gerçekleştirdi RAMAZAN KORKUT GÜVEN TAZELEDİ
Gölcük Trakya İlleri Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, 15.Olağan Kongresi’ni dernek lokalinde gerçekleştirdi. Kongrede tek aday olan mevcut Başkan Ramazan Korkut, üyelerin oylarıyla yeniden başkan seçilerek güven tazeledi
Divan Başkanı Orhan Karagöz oldu
Gölcük Trakya İlleri Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, 15. Olağan Kongresi’ni geçtiğimiz gün dernek lokalinde gerçekleştirdi. Dernek üyelerinin katılım sağladığı kongre ilk olarak divan kurulunun seçilmesiyle başladı. kongrede Divan Başkanlığına Orhan Karagöz, Divan Katipliğine Hüseyin Kaya ve Divan Üyeliğine ise Raşit İlhan’ın seçilmesi üyelerin oy birliğiyle kabul edildi. Divan heyetinin belirlenmesinin ardından kongreye geçildi. Kongrede ilk olarak bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal Marşı’mız okundu.
Korkut, “3 dönem, 6 sene elimizden geldiğince çıtayı yüksek tutmaya çalıştık”
Kongre öncesi açılış konuşmasını yapan Gölcük Trakya İlleri Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Korkut, “Katılımlarınız için hepinize çok teşekkür ediyoruz. 14. yönetim olarak bugüne kadar bizlerin yanında olan herkese teşekkür ediyorum. 3 dönem, 6 sene elimizden geldiğince çıtayı yüksek tutmaya çalıştık. Umarım sizler de bunun takdirini, değerini bizlere verirsiniz. Öncelikle bizi daha önceki yönetimlere layık gören arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Teşekkürlerimi sıralarken benimle beraber yürüyen 2. Başkanımız Sami Yücel’e, Muhassibimiz Metin Çantalı’ya, Genel Sekreterimiz Hüseyin Kaya’ya, Başkan Yardımcılarımız Şerif Özer, Vahit Engin ve Mustafa Bayram’a çok teşekkür ediyorum. Bu arada bir teşekkürü de 6 senedir bizimle beraber kadın kolları başkanlığımızı yürüten Gülten Karagöz hanımefendiye ve onun yardımcılarına ediyoruz. Derneğimizi belirli bir seviyeye getirmekte onların katkıları çok büyük. Sağ olsunlar, var olsunlar” dedi.
Karagöz, “Buranın bir tabela derneği olmadığını Ramazan Başkanımız her zaman göstermiştir”
Başkan Ramazan Korkut’un konuşmasını ardından faaliyet raporu okundu ve Divan Başkanı Organ Karagöz söz aldı. Karagöz, “Öncelikle derneğimizin bu kadar kısıtlı imkanlarla yaptıkları küçümsenecek gibi değil, hakikaten takdire şayan bence. Derneğimizin hem Gölcük, hem de Kocaeli dernekleri içerisinde önemli faaliyetleri ve etkinlikleri küçümsenecek düzeyde değil. Buranın bir tabela derneği olmadığını Ramazan Başkanımız her zaman göstermiştir. Bu hemşerilerimizin hem kültürünü tanıtma hem de kültürel değerlerimize sahip çıkma anlamında önemli projeler ve etkinliklerden oluşuyor. Bunun yanı sıra birçok kesimden eleştiri almamıza rağmen biz yıllardır derneğimizde burslarımızı devam ettiriyoruz. Bunu yaparken bizim için en önemli nokta burs vereceğimiz öğrencilerin ihtiyaç sahibi olması oluyor. Geçmiş dönemden beri yaptığımız bu burs çalışmalarının geri dönüşleri yaşanmaya başladı, biz bunlarla gururlanıyoruz. İnşallah bu durum bu şekilde devam edecek” dedi.
Başkan Ramazan Korkut, üyelerin oy birliğiyle yeniden başkan seçildi
Konuşmanın ardından kongreye 10 dakika ara verildi. Ardından başkanlık seçimi gerçekleştirildi ve yönetim kurulu belirlendi. Kongrede 3 dönem başkanlık yapmış olan mevcut Başkan Ramazan Korkut, üyelerin oy birliğiyle yeniden başkan seçildi.
Ramazan Korkut’un yönetim listesi şu şekilde oluşturuldu
Başkan Ramazan Korkut, 2. Başkan Sami Yücel, Muhasip Metin Çantalı, Genel Sekreter Gülten Karagöz, Başkan Yardımcısı N. Canan İyigün, Başkan Yardımcısı Hüseyin Kaya, Başkan Yardımcısı Vahit Engin.
Haber: Serap DURUKAN
SGK’lılar İçin Konforlu Sağlık Hizmeti: Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?
YENİ HIZ LİMİTLERİ İÇİN YENİ TABELALAR
UZMAN UYARIYOR: “YENİ NESİL ZAYIFLAMA İĞNELERİ SAFRA KESESİ VE PANKREASI ETKİLEYEBİLİR”
5 TRAMVAYDAN DÖRDÜNCÜSÜ RAYLARA İNDİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR
VEKİL TİPİOĞLU VE BAŞKAN YAVUZ, TUNCAY YILDIZ'I ZİYARET ETTİ
GÖLCÜK’TE İSTİKLAL MARŞININ 105 YILI KUTLANDI
BÜYÜKŞEHİR’DE HİZMETİN SAATİ YOK
GÖLCÜKSPOR İFTAR DA BİR ARAYA GELDİ
SALMAN “FATURALARINIZI MUTLAKA SAKLAYIN”
MYP GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI YAŞAR BAL'DAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ve AİLELERİNE İFTAR
BU GECEDE İYİLİĞE REHBER EDENLER BULUŞTU
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU
HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
NUSRET’İN KAHRAMAN KOMUTANININ TORUNU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR
ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”
BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI
165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
Yükleniyor



