Gölcük’te dilencilerin vazgeçmeye niyeti yok
İlçemizin en büyük problemlerinde biri hiç şüphesiz ki dilencilerdir. Gün boyu kucaklarında küçücük çocuklar ile vatandaşlardan para dilenen dilenciler alınan tüm önlemlere rağmen vazgeçmiyorlar.
Kucaklarında küçücük çocuklar
Sadece Gölcük’ün değil ülkemizin kanayan bir yüzüdür dilenciler. Fakat bunu meslek haline getiren ve en çokta kucaklarında ki küçücük çocukları öne sürerek para dilenen dilencilerde az değil. Yazın sıcağında, kışın soğuğunda gün boyunca kucaklarındaki küçücük bebekler ile vatandaşlardan para dilenen dilenciler alınan tüm önlemlere rağmen vazgeçmiyorlar. Vatandaşlar ise bu duruma en kısa sürede acil çözüm bulunmasını istediklerini ifade ederek, “ Biz en çok kucaklarındaki o küçücük çocuklara üzülüyoruz. Yetkililerin bu duruma bir çözüm bulması gerekiyor” dediler.
Bu duruma acil önlem alınmalı
Kucaklarında küçücük bebekler ile gün boyunca sokaklarda para dilenen dilenciler konusunda düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “ Gölcük’ün en büyük problemlerinden biri hiç şüphesiz ki dilenciler diyebiliriz. Biz aslında dilencilerden daha çok kucaklarında ki o masum çocuklara üzülüyoruz. Yazın sıcağında kışın soğuğunda gün boyu kucakta heba oluyorlar. Madem ki zor durumdasın ve geçinemiyorsun, o zaman o çocuğu neden doğuruyorsun da bu sefilliğe mahkum ediyorsun. Yetkililerin asıl bu konuda bir çözüm bulması gerekiyor. Yazık değil mi o masum çocuklara? Bu nedenle biz yetkililerden bu duruma acil önlem almalarını istiyoruz” dediler.
GÖLCÜK CHP'DEN CAMİLERDE İKRAM, SAHURDA DAYANIŞMA
"ÇANAKKALE RUHU, İSTİKLALİMİZİN EN BÜYÜK TEMİNATIDIR"
BAŞKAN BÜYÜKAKIN AFET GÖNÜLLÜLERİ İLE İFTAR YAPTI
BAŞKAN ALİ YILDIRIM SEZER İFTAR'DA SPOR KULÜP BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
MUKADDES EMANETLER BEYAZ KALPLERİ DUYGULANDIRDI
KOCAELİ’YE ÖZGÜ ÜRÜNLER HATIRA MAĞAZASI’NDA
BAŞKAN SEZER, “KAHRAMANLIK DESTANI ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 111.YILI KUTLU OLSUN”
BÜYÜKŞEHİR, RAMAZAN’IN RUHUNU ŞEHİRLE BULUŞTURDU
İLYAS DOBRA VEFAT ETTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, “KOCAELİSPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAK”
TALUS: İFTAR SONRASI SALON DIŞINDAKİ TARTIŞMA ÜZÜNTÜ YARATTI
GÖLCÜKSPOR CUMAYERİ MESAİSİNE BAŞLADI
KULİSTE MUHABBETLER...
CHP GÖLCÜK’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 14 MART ZİYARETİ
SERVİS SORUMLULARINDAN BAŞHEKİM VE YÖNETİCİ HEKİMLERE TIP BAYRAMI SÜRPRİZİ
KARTEPE’DE CAMİLERDE BAYRAM MESAİSİ
VALİ AKTAŞ’TAN ÇOCUK ŞUBE İNCELEME
BAŞİSKELE’DEN FİLİSTİN’E RAMAZAN DAYANIŞMASI
ZABITA HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN SAHADA
AK PARTİ İFTARINDA 3 BİN KİŞİ AYNI SOFRADA ORUÇLARINI AÇTI
“KAYIK ÇEKEK YERİ” DEĞİRMENDERE’YE ÇOK YAKIŞTI
TALUS: 323 BİN 36 ÜYEMİZ VAR
ARAÇ İÇİ EKRAN CEZALARI İPTAL !
YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK 3-1
BAYRAMDA KOCAELİ'DE SIKI DENETİM!
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A SEVGİ SELİ
OKUL KAYITLARINDA 'SAHTE İKAMET' DÖNEMİ KAPANIYOR
ARİF’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
BÜYÜKŞEHİR ZABITASI ÖĞRENCİLERE MESLEĞİ TANITTI
BÜYÜKŞEHİR’LE FOTOĞRAFIN TARİHSEL YOLCULUĞUNA ÇIKTILAR
Yükleniyor
-
BIST 100
16252,82%1,87
-
DOLAR
44,21% 0,06
-
EURO
51,16% 0,36
-
GRAM ALTIN
7106,95% -0,07
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,00





