• BIST 100

    11202,80%0,12
  • DOLAR

    42,59% 0,05
  • EURO

    49,59% 0,02
  • GRAM ALTIN

    5748,72% 0,22
  • Ç. ALTIN

    9270,89% -0,26

“Gölcük’ün yolları off road pistine dönmüş durumda”

İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Çalışkan gündeme dair haftalık basın açıklamasında bulundu. Başkan Çalışkan, “Gölcük’ün yolları off road pistine dönmüş durumda” dedi.

SİYASET 19.03.2025 15:38:00 0
“Gölcük’ün yolları off road pistine dönmüş durumda”

“Aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz”

İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Çalışkan yaptığı açıklamada, “Gazi Mustafa Kemal’in askerlere “Ben size taarruzu emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum.” dediği 18 Mart Çanakkale Zaferi; muhteşem bir azim ve mücadele ile kazandığımız, tüm dünyaya Türk askerinin imkansızı başardığını gösterdiği, vatan ve millet sevgisini en üst safhada ortaya koyduğu gibi düşmanlarımıza “Çanakkale Geçilmez.” gerçeğini de kabul ettirmiştir. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 110. yıl dönümünde Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu şanlı ve emsalsiz zaferin gururunu yaşatan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz” dedi.

“Türk Milleti’nin iradesi ayaklar altına alınmaktadır”

Sözlerine devam eden Başkan Çalışkan, “Akılla, hukukla, vicdanla açıklanabilecek bir iş olmayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınması ile Türkiye’nin huzuru hedef alınmaktadır. Türk Milleti’nin iradesi ayaklar altına alınmaktadır. Geçen haftaki açıklamamızda da bahsetmiştik yerel yönetimler sorunlara çare bulamaz ise vatandaş kendi çözümünü buluyor diye. Ana yollardaki sıkışık trafikten kaçan sürücüler mahalle ve sokak aralarını yeni trafik güzargahı olarak kullanmaya başladılar.   Yani Büyükşehir Belediyesi’nin alternatif yol diye belirttiği yollar zaten vatandaş tarafından kullanılıyor ama yine de trafiğe çözüm olmuyor” dedi. 

“Gölcük her zamanki gibi karanlıklar şehri”

Başkan Çalışkan, “Yavaş yavaş bahara girerken Gölcük için bir gerçek daha gün yüzüne çıkıyor, yolların acınası hali. İSU ’nun delik deşik ettiği yollar geçici olarak kapatılmaya çalışılsa da sonrasında kar ve yağmurun etkisi ile adeta off road pistine dönmüş durumda. Yollar karlı iken çekilen ve paylaşılan güzel Gölcük resimleri yerini çukurlarla dolu gerçek Gölcük hallerine dönüşüyor. Bu sadece birkaç mahalle için değil Gölcük’ün tamamı için geçerli ve kesinlikle tüm ilçenin sokaklarının bu yaz asfaltlanması lazım. Bahar gelişi ile halkımız sokaklara çıkmak isteyecek ancak Gölcük her zamanki gibi karanlıklar şehri. Yıkılan sanayi alanı için geçici çözüm olarak elinizdeki sökülmüş aydınlatmaları kullanın önerimiz olmuştu. Bu önerimizi değerlendireceklerini belirtmişlerdi ancak hiçbir çalışma yapılmadı. Gece Gölcük otobüs terminaline yolcunuz otobüsten inmeye korkar” dedi. 

Gölcük’te Kavaklı sahiline çoluk çocuk karanlık sokaklardan yürüyerek inmeye kaç kişi cesaret edebilir. Çarşının merkezi bile akşam saat 20.00’den sonra açık bir dükkan bulmak nerdeyse imkansız, indirilmiş kepenkler ilçe merkezi komple uyku moduna geçiyor” dedi. 

“Başiskele sahilinde oteller, restoranlar, kafeler varken Gölcük sahilini fabrikalarla, sanayi kuruluşları ile doldurulmuş durumda”

Başkan Çalışkan son olarak, “Hadi Değirmendere sahiline inelim deseniz aracınızı bırakacak yer bulmak imkansız. Vatandaş da çareyi kendini Başiskele sahiline atmak da buluyor. Sonra sizde ne var bu Başiskele’de diye konuşuyorsunuz. Başiskele sahilinde oteller, restoranlar, kafeler varken Gölcük sahilini fabrikalarla, sanayi kuruluşları ile doldurulmuş durumda. Yöneticilerimiz her şeyi oluruna bırakmış, su akar yolunu bulur modunda, ilgili kurum ve kişilerin internet sayfalarına veya sosyal medya hesaplarına baktığınızda Gölcük’e yapılan hizmetlerden ziyade kişisel eylem ve tanıtımları görüyorsunuz. Gölcük halkı hizmet beklerken adeta reklam kokan hareketler ile karşılaşmak çok üzücü. İYİ Parti olarak Gölcük halkını hak ettiği İYİ bir ilçeye kavuşması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Tüm vatandaşlarımızı Türkiye Cumhuriyeti’nin son kalesi İYİ Parti’ye katılmaya davet ediyoruz.  Gölcük İYİ olacak diyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. 

Haber: Serap DURUKAN

     

 

 

UITP Avrasya Konferansı 2025 başladı, açılışı Başkan Büyükakın yaptı: RAYLI SİSTEM TAŞIMACILIĞININ PAYINI İKİ KATINA ÇIKARACAĞIZ

Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Selma Cebeci, “GÖLCÜK’ÜN YÜREĞİ BU KAMPANYAYLA ISINDI”

Gölcük Zabıtası Tarihi Geçmiş Ürünlere El Koydu

AKAN URAL’IN RESİM SERGİSİ BELEDİYE HİZMET BİNASINDA AÇILDI

Gölcük Kent Konseyi Emekli Meclisi Başkanı Tulgay Akbaş, “EMEKLİLERİMİZE ÜCRETSİZ HİZMET SUNMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Gölcük Halıdere sahilinde üstyapı sil baştan

Küçük Duru, güçlü kulaçlarıyla suyun tadını çıkartıyor; GONCA’DA HİDROTERAPİ TEDAVİSİ HAYATLARI DEĞİŞTİRİYOR

“Dünya KOAH Günü” kapsamında bilgilendirme etkinlikleri gerçekleştirildi

HALIDERE’DE ALTYAPI ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

GÖLAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kılıç dede oldu “DEDELİK DUYGUSUNU YAŞAMAK TARİFSİZ BİR MUTLULUK”

Üst geçitler, kadına şiddete karşı “turuncu” renkle aydınlatıldı; BÜYÜKŞEHİR’DEN KADINA ŞİDDETE KARŞI TURUNCU MESAJ

Büyükşehir, toplumsal duyarlılığı sanatla buluşturdu

Başiskele Belediyesi’nden İlçeye Değer Katacak Dev Yatırımlar

Büyükşehir’den Derince’ye modern mezarlık hizmet binası; CENAZE HİZMETLERİNDE YENİ DÖNEM

Büyükşehir çalışıyor, Darıca Özbay Sokak yenileniyor

Başiskeleli Tiyatroseverler “Kırık Ayna”yı Beğendi

GÖLCÜKSPOR, HENDEKSPOR MAÇINA ODAKLANDI

Ahmet Oğuz cezalı duruma düştü

Dijksteel: "Önümüzdeki maça odaklıyız"

KOCAELİSPOR, KARAGÜMRÜK MAÇI İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLADI

BÜYÜKŞEHİR TOPLUMSAL DUYARLILIĞI SANATLA BULUŞTURDU

TÜRKKAN ''İNSANLARI ÖLDÜREREK SANAYİCİLİK YAPILMAZ ''

BÜYÜKŞEHİR'DEN KADINA ŞİDDETE KARŞI TURUNCU MESAJ

HALIDERE SAHİL YOLU PIRIL PIRIL OLDU

TFF 197 FUTBOLCUYU PFDK'YE SEVK ETTİ

İŞTE ÜLKESİNE DÖNEN SURİYELİ SAYISI !

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin, “EMEKLİLER GEÇİNEMİYOR, OCAK ZAMMINDA SEYYANEN ARTIŞ ŞART”

TEMAD Gölcük Şube Başkanı Tülü, “13 YILDIR VERİLEN SÖZLER TUTULMADI, ÖZLÜK HAKLARINDA UMUDUMUZ AZALDI”

Kocaeli Büyükşehir’den hayvancılığa güçlü destek; DAMIZLIK KOÇ DESTEĞİ KUZULAMA ORANLARINDA ARTIŞ SAĞLADI

GÖLASDER’in Yeni Yönetiminden Güç Birliği Mesajı PROTOKOLLE KAHVALTIDA BULUŞULDU

Yükleniyor

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

Değirmendere'de Anlamlı Anma ET PİLAV VE LOKMA İKRAMIYLA DEPREM ŞEHİTLERİ YÂD EDİLDİ

Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Ceyhun Gemici “JEOPOLİTİK GELİŞMELER ALTINDA YÖNÜ BELİRLEYECEK”

KSO Başkanı Zeytinoğlu kasım ayı enflasyon verilerini değerlendirdi

Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatifinden 11 Ayda 206 Milyon TL kredi MISIRLIOĞLU: “ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ, DESTEKLERİMİZ SÜRECEK”

KSO Başkanı Zeytinoğlu kasım ayı kapasite kullanım oranlarını değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi

Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Ceyhun Gemici “ALTIN SADECE YATIRIM DEĞİL, AYNI ZAMANDA KALICI BİR DEĞERDİR”

KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “2000 SONRASI EMEKLİLERİN İNTİBAKI YAPILMALI”

KSO Başkanı Zeytinoğlu ekim ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 7 4 4 7 25
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 6 4 5 -1 23
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 15 3 4 8 -1 17
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 15 4 8 3 -11 15
14.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
15.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8