İlçemizin sevilen esnaflarından Murat Gürel’den çağrı “BIÇAK BİLEME İŞLERİNİZİ SON GÜNE BIRAKMAYIN”
Gölcük’te bıçak bileme ustalarının açtıkları tezgâhlarda dönen çarklar ve çıkardıkları sesler, ilginç görüntülerin oluşturuyor.
Gölcük’te bıçak bileme ustalarının açtıkları tezgâhlarda dönen çarklar ve çıkardıkları sesler, ilginç görüntülerin oluşturuyor. Bıçaklarını bilemeye götürenlerin meraklı bakışları içerisinde işlerini yapan bileyciler, bazı vatandaşların cep telefonlarıyla kayıt yapmalarında yaşanılan sohbetlerden mutlu olduklarını ifade ediyorlar.
Bıçak bileme konusunda açıklama yapan Murat Gürel, “Her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlar, bıçaklarını biletmek için bizlere getirmeleriyle yoğun hareketlilik yaşıyoruz. Vatandaşları mağdur etmemek için bu günlerde yoğun mesai yaparak herkesin isteklerine cevap vermeye çalışıyoruz” dedi.
“Vatandaşlarımızdan bıçaklarını zamanında getirmelerini istiyoruz”
Murat Gürel, “Kurban bayramına sayılı günler kala halkımızdan ricamız lütfen bıçaklarını biletmek istiyorlarsa son güne bırakmadan bize getirsinler. Herkes son güne bıraktığında yaşanan yoğunluktan dolayı onları üzmek istemiyoruz. Hereksin isteğine cevap vermemiz zaman aldığı için bu konuda anlayışlı olmalarını rica ediyoruz” dedi.
Yoğun iş taleplerinde geç saatlere kadar çalışıyoruz
Bıçak bileme ustası olan Murat Gürel, “Yaptığımız işten zevk almamız ve müşterilerimize bıçakları teslim ettiğimizde mutlu oluyoruz. Halkımız, aldıkları kurbanlık hayvanları kesmek için yeni bıçak almak yerine elindekileri biletmek istiyor. Böyle olunca da vatandaşların yoğun talebi ile karşı karşıya kalıyoruz. Böylesi durumlarda geç saatlere kadar bileme işlemi yapıyoruz. Fakat bu bizim için bir sorun değil. Önemli olan bizim memnuniyetimiz zamanında getirip bıçaklarını bize bırakanların işlerini zamanında teslim ettiğimizde o mutluluğu o zaman yaşamak istiyoruz. Bu konuda halkımızın duyarlı olacağına inanıyoruz” dedi.
Haber: Sema ALTINAY
BÜYÜKŞEHİR, RAMAZAN’IN RUHUNU ŞEHİRLE BULUŞTURDU
İLYAS DOBRA VEFAT ETTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, “KOCAELİSPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAK”
TALUS: İFTAR SONRASI SALON DIŞINDAKİ TARTIŞMA ÜZÜNTÜ YARATTI
GÖLCÜKSPOR CUMAYERİ MESAİSİNE BAŞLADI
KULİSTE MUHABBETLER...
CHP GÖLCÜK’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 14 MART ZİYARETİ
SERVİS SORUMLULARINDAN BAŞHEKİM VE YÖNETİCİ HEKİMLERE TIP BAYRAMI SÜRPRİZİ
KARTEPE’DE CAMİLERDE BAYRAM MESAİSİ
VALİ AKTAŞ’TAN ÇOCUK ŞUBE İNCELEME
BAŞİSKELE’DEN FİLİSTİN’E RAMAZAN DAYANIŞMASI
ZABITA HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN SAHADA
AK PARTİ İFTARINDA 3 BİN KİŞİ AYNI SOFRADA ORUÇLARINI AÇTI
“KAYIK ÇEKEK YERİ” DEĞİRMENDERE’YE ÇOK YAKIŞTI
TALUS: 323 BİN 36 ÜYEMİZ VAR
ARAÇ İÇİ EKRAN CEZALARI İPTAL !
YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK 3-1
BAYRAMDA KOCAELİ'DE SIKI DENETİM!
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A SEVGİ SELİ
OKUL KAYITLARINDA 'SAHTE İKAMET' DÖNEMİ KAPANIYOR
ARİF’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
BÜYÜKŞEHİR ZABITASI ÖĞRENCİLERE MESLEĞİ TANITTI
BÜYÜKŞEHİR’LE FOTOĞRAFIN TARİHSEL YOLCULUĞUNA ÇIKTILAR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MHP İL İFTARINA KATILDI
BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN VE AİLE ODAKLI ÖRNEK PROJE
MEHMET ANIKER KABRİ BAŞINDA ANILDI
GÖLCÜK’DE TOPLAM 154 METRUK BİNA YIKILDI
BÜYÜKAKIN ŞEHİT AİLELERİ, GAZİ VE YAŞLILAR İLE BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN YARDIMCISI OKTAY KELER TIP BAYRAMINI KUTLADI
SGK’lılar İçin Konforlu Sağlık Hizmeti: Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?
Yükleniyor
-
BIST 100
16026,90%0,45
-
DOLAR
44,20% 0,08
-
EURO
50,97% 0,22
-
GRAM ALTIN
7130,33% 0,30
-
Ç. ALTIN
11518,89% -0,13



