• BIST 100

    15255,15%0,89
  • DOLAR

    43,27% 0,22
  • EURO

    50,24% 0,01
  • GRAM ALTIN

    6394,61% 0,01
  • Ç. ALTIN

    10346,92% 0,00

İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Erenkaya’dan O SÖYLEMLERE TEK TEK CEVAP

GÜNDEM 16.03.2021 14:08:15 0
İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Erenkaya’dan O SÖYLEMLERE TEK TEK CEVAP

İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Erenkaya’dan

O SÖYLEMLERE TEK TEK CEVAP

İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türklerden Sorumlu Gölcük İlçe Başkan Yardımcısı Kamil Emrah Erenkaya partilerine yönelik yapılan  söylemlere tek tek cevap verdi.

“Partimiz Gölcük’ün en aktif partisidir”

İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı Kamil Emrah Erenkaya  yaptığı açıklamada, “Son günlerde iktidarın küçük ortağının ; İYİ Parti mizin yerel yüzeyde yapmış olduğu siyasi çalışmaları karalama çabası içerisinde olduklarını görmekteyiz. Öncelikle bize yöneltilen suçlamaların içeriği ile ilgili kamuoyunu bilgilendirmek isteriz:      

-7 Nisan 2019 tarihli bir kahvaltı toplantısında Küçük Ortağın Kocaeli İl Başkanın tüm MHP’li Meclis Üyelerinin yuvaya geri döndüklerini duyurmasına rağmen, Gölcük Belediyesi Başkanlığı’nın  yayınladığı 2020 Faaliyet Raporu Meclis yapılanmasında , MHP’nin hiçbir üyesi olmadığı görülmüştür. Sadece bu konuda bile kendi seçmenini  kandıranların partimizin ve meclis üyelerimizin çalışmalarını karalamaları kendi siyasi tükenmişlikleridir.

– Geride bıraktığımız 2 yıl içerisinde Gölcük Belediye Meclis Toplantılarında , Belediye ye sundukları öneri sayısı biri çalıntı ( CHP meclis üyesi Özgür YILMAZ Mehmet ELLİBEŞ Döneminde vermiştir.)toplam  2 olan bir siyasi zihniyetin  , Gölcük için canla başla çalışıp proje ve fikir üreten ve meclise sunan İYİ Partiyi hedef almaları bize şaşırtıcı gelmemektedir.

– Kırsal Mahalle konusuna açıklık getirmek gerekirse ;

– Öncelikle Kırsal Mahalle konusu  7254 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununda değişiklik olarak 13 maddelik torba yasa şeklinde T.B.M.M inde görüşülmüştür.

-Maddeler tek tek görüşüldüğünde ve komisyon görüşmelerinde ; Kırsal Mahalleler maddesine İYİ Partinin olumlu görüş bildirdiği , İYİ Parti Milletvekili Hasan SUBAŞI’nın Meclis kürsüsünde yapmış olduğu konuşmayla anlaşılmaktadır.

– 7254 sayılı 13 Maddeden oluşan torba yasaya itirazımızın sebebi ; 9 . Madde de belirtilen “Bakan ve Cumhurbaşkanı tarafından arttırılan net borç kullanım tutarının 2 katı olarak uygulanır.” şeklindeki maddeyedir. Yasa ile kendisine verilen borçlanma limitini aşan hükümet; önce yasaya aykırı olarak limiti aşmış , sonra da arkadan yasa değişikliği ile bunu yasal hale getirmiştir. Milletin Efendisi olan köylümüz için hassas olan kırsal mahalle konusunu siyasi bir polemik haline getirerek kendi israflarının kılıfı olarak torba kanunu teklifinde kullanmışlardır. İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı olarak köylülerimizin sesi olup konuyu Gölcük Belediyesine taşıdık. Gölcük Belediye Başkanı ve Meclis grubu her ne kadar konuyu gündem den uzak tutmaya çalışsa da Kocaeli Büyükşehir Meclis üyelerimizin çabasıyla Kocaeli Büyükşehir Meclisinde komisyon kurulmasını sağlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

– İYİ Parti ; Hem yerelde , hem ulusal düzeyde istikrarlı ve düzeyli siyaseti ile Milletimiz nezdinde dikkat çekmektedir.İYİ Partinin algı siyaseti yapmaya ihtiyacı yoktur.Toplumsal duyarlılıkların iktidar ve küçük ortağı tarafından görmezden gelindiği, partimiz olarak  meclise sunduğumuz önergelerin reddi ile milletimizin sinesinde yaralar açmaya devam etmektedir.

 – Özellikle yerel düzeyde sunmuş olduğumuz meclis önerileri için ‘ Algı siyaseti yapıldığı iddiaları: düzeysiz ve yetersiz siyasetlerinin ve artık ihtiyaca cevap vermeyen anlamsız siyasi çıkışlarının bir yansımasıdır” dedi.

Gölcük Çiftlik Mahallesi Mahalle Temsilcisi olarak Adnan Sönmez atandı

İYİ Parti Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türklerden Sorumlu Gölcük İlçe Başkan Yardımcısı Kamil Emrah Erenkaya’nın gerçekleştirdiği basın açıklamasının ardından Gölcük Çiftlik Mahallesi Mahalle Temsilcisi olarak Adnan Sönmez’in ataması yapıldı. İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Gölcük Çiftlik Mahallesi Mahalle Temsilcisi olarak atanan Adnan Sönmez’i tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

12 İLÇEDE 24 MİLYON M2 ALAN KONTROL ALTINA ALINDI

PETROL YÜKLÜ TIR ÜST GEÇİTE SIKIŞTI

GÖLCÜK’TE TOPLANTI VE GÖSTERİ YÜRÜYÜŞLERİ GÜZERGAHLARI

UYUŞTURUCUDAN BİR HAFTADA 62 KİŞİ TUTUKLANDI

21 YIL HAPİS CEZASIYLA ARANAN HIRSIZ YAKALANDI

KARTEPE HADDEHANESİ MECLİS GÜNDEMİNE GELDİ

YARIYIL TATİLİNİN KEYFİ KARTEPE TELEFERİK’TE ÇIKACAK

KOCAELİ’DE ÇOCUKLAR YARIYIL TATİLİNDE YAŞADI

AKRAN ZORBALIĞI ÇOCUKLAR İÇİN CİDDİ BİR RİSK FAKTÖRÜ

TOPLU TAŞIMADA KURAL İHLALİNE GEÇİT YOK

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VANLILARDAN SICAK KARŞILAMA

GÖLCÜK’TE TÜRK HALK MÜZİĞİ RÜZGARI

BAŞKAN SEZER, “MİRAÇ KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN”

HACIBEY YILDIZ VEFAT ETTİ

GÖLCÜK’TE ANLAMLI BULUŞMA: DİRENİŞTEN DİRİLİŞE KUDÜS

TRAFİK CEZALARI ARTIYOR, YENİ YAPTIRIMLAR GELİYOR

ENERJİ VE ÇEVRE BİLİNCİ OYUNLARLA ANLATILDI

İYİ PARTİDEN GAZETEMİZE ZİYARET

YERLİ DİZİ KEPAZELİKLERİ …

YASTIK ALTINDAN BARKODLU KASAYA

BAŞKAN KOCAMAN’DAN ESNAFA "FATURA" UYARISI

RİSKLİ LOJMANLARDA YIKIMIN İKİNCİ ETABI BAŞLADI

HUZUREVİNDE İKİNCİ BAHARLARINI YAŞIYORLAR

İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN İSTİŞARE YAPILACAK

BAŞKAN KOCAMAN’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

2025’TE 3 BİN YAPIM VE ONARIM ÇALIŞMASI YAPILDI

KESK’TEN İŞ BIRAKMA EYLEMİ

İYİ PARTİ KOCAELİ GENÇLİK KOLLARI 4 İLÇEDE YENİ DÖNEMİ BAŞLATTI

HÜSEYİN DİLBER’İN TORUN SEVİNCİ

BÜYÜKAKIN: HEDEFİMİZ HERKES İÇİN ERİŞİLEBİLİR BİR KOCAELİ

Yükleniyor

DEĞİRMENDERE SAHİLİNİN ESTETİK GÖRÜNÜMÜ GÜÇLENDİ

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

TOPLU TAŞIMADA KURAL İHLALİNE GEÇİT YOK

BAŞKAN KOCAMAN’DAN ESNAFA "FATURA" UYARISI

HALK SAĞLIĞI İÇİN MODERN TESİS, GÜVENLİ HİZMET

BAŞKAN BULUT’TAN İHRACAT DEĞERLENDİRMESİ: “KOCAELİ İHRACATTA GURUR KAYNAĞIMIZ”

ANAOKULLARI, KOTO’DA İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU

"ALTINDA KAOS VE KAYGI DÖNEMİ!"

TARIM AKADEMİSİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI BELLİ OLDU

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇİFTÇİLERE 166 MİLYON TL’LİK DESTEK

KASIMOĞLU “EMEKLİLER HÜSRANA UĞRADI”

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9