KARNE TATİLİ GÖLCÜKLÜ ÇOCUKLAR İÇİN DOLU DOLU GEÇECEK
Gölcük'te karne heyecanı yaşayan öğrenciler, Gölcük Belediyesi'nin "Ders Zili Gölcük'te Sanat İçin Çalıyor" etkinlikleriyle sanat dolu bir tatil geçirecek.
27-31 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan atölye çalışmaları, farklı yaş gruplarından öğrencileri sanatla buluşturacak. Etkinlikler, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi'nde gerçekleşecek. Öğrenciler, 5 gün sürecek etkinliklerde; birbirinden eğlenceli ve öğretici atölyelerde sanat faaliyetleriyle yeteneklerini geliştirecekler.
SANAT DOLU BİR TATİL
“Ders Zili Gölcük’te Sanat İçin Çalıyor” etkinlikleri için başvurular ise başladı. Etkinliklere katılmak isteyen öğrenciler, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nin 0549 735 26 94 numaralı telefonunu arayarak kayıt yaptırabilecekler.
PUNCH NAKIŞI ATÖLYESİ
İlk etkinlik, 27 Ocak Pazartesi günü "Punch Nakışı Atölyesi" ile başlayacak. 14-17 yaş aralığındaki öğrenciler için düzenlenen bu çalışmada, öğrenciler; Arzu Sarıer Koç rehberliğinde punch nakışı sanatını öğrenecek.
AHŞAP BOYAMA ATÖLYESİ
28 Ocak Salı günü Sevil Adıyaman'ın yöneteceği "Ahşap Boyama Atölyesi" ile devam edecek. 11-17 yaş aralığındaki öğrenciler, bu atölyede ahşap boyama tekniklerini öğrenip kendi tasarımlarını yaratma fırsatı bulacak.
MAKROME ATÖLYESİ
29 Ocak Çarşamba günü Fatma Gümüş'ün rehberlik edeceği "Makrome Atölyesi" düzenlenecek. 13-17 yaş aralığındaki öğrenciler, makrome sanatının temel tekniklerini öğrenerek el becerilerini geliştirecek.
İĞNE İPLİK ATÖLYESİ
30 Ocak Perşembe günü ise öğrenciler, Özlem Erdemir'in rehberliğinde "İğne İplik Atölyesi"nde buluşacak. Bu atölyede, iğne ve iplik kullanımıyla ilgili farklı teknikler öğretilerek öğrencilerin yaratıcılığı desteklenecek.
VİTRAY ATÖLYESİ
Etkinliklerin son günü olan 31 Ocak Cuma günü Selma Cebeci'nin yöneteceği "Vitray Atölyesi" düzenlenecek. 13-17 yaş aralığındaki öğrenciler, 14:30-16:30 saatleri arasında cam üzerine çalışmalar yaparak vitray sanatını deneyimleyecek.
GÖLCÜKSPOR EVİNDE KAZANDI: 1-0
BAŞKAN ÖZLÜ MOTORCU EĞİTİM PİSTİ’NDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
VERGİ BORCU OLANLAR DİKKAT!
IBAN'A TRANSFERDE YENİ ŞART
SAHTE EURO OPERASYONU
İSU VE İZAYDAŞ MİLYONLARCA KWH ELEKTRİK ÜRETTİ
BU KENT DE "BARLAR SOKAĞI" SORUNU VARDIR ...
KOCAELİ’Yİ KİTAP KOKUSU SARACAK
KÖRFEZDEKİ DEV TEMİZLİK DÜNYA GÜNDEMİNDE
BAŞKAN BÜYÜKAKIN :POPÜLİZMİ DEĞİL, DENİZİ SEÇTİK
GÖLCÜK SAYGINLAR KAPILARINI ARALADI
BAŞİSKELE’DE EDEBİYAT DOLU BULUŞMA
CEDİT KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANINDA 360 METRELİK DERE ISLAHI İLE GÜVENLİ ALTYAPI
5 ARACA ÇARPTI HIRSINI ALAMADI LASTİKLERİNİ KESTİ
GELECEĞİN MÜZİSYENLERİ HÜNERLERİNİ SERGİLEYECEK
ENGELSİZ SANAT BÜYÜLEDİ
SAADET PARTİSİ’NDEN GÖLCÜK’DEN ‘ZULME LANET’ HAYKIRIŞI!
BÜYÜKAKIN: TÜRKİYE’DE BAŞKA BİR ÖRNEK YOK, AVRUPA’DA İLK 10’DAYIZ
GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN İSTİHDAMA KESİNTİSİZ KATKI
SAADET PARTİSİ GÖLCÜK TEŞKİLATI’NDAN ANLAMLI VEFA: GENÇLER UMRE İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
KARTEPE MESİRE ALANI’NDA EKİPLER GECE GÜNDÜZ SAHADA
EMEKLİ POLİS MEMURU SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBETTİ
MİLLİ YOL LOKMA DAĞITTI
BAŞİSKELE’DE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNE KAPSAMLI DEĞERLENDİRME
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KOCAELİ’YE GELİYOR!
İŞLETMECİ VOLKAN BERBEROĞLU DAHİL 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
TÜVTÜRK'ÜN YENİ KURALI SÜRÜCÜLERİ YAKTI
CİNAYET FİRARİSİ GÖLCÜK’TE YAKALANDI
HEM HIRSIZ HEM VERİ AVCISI!
8 YIL CEZASI OLAN FİRARİ ZEHİR TACİRİ YAKALANDI!
Yükleniyor


