9910,61%-0,90
35,40% 0,27
36,29% -0,47
3062,55% 1,01
4884,84% -0,04
Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Hakan Öcel, Bodrum'da bu yıl 11'incisi düzenlenen Bodrum Sağlık Vakfı Sanat Çalıştayına katıldı.
Çalıştaya Türkiye'nin farklı üniversitelerinden akademisyenler, sanatçılar ve özel gereksinimli bireyler katıldı
Fotokopi Transfer ve Çömlek Tornasında şekillendirme teknikleriyle Çalıştayda yoğun ilgi gören Öcel, sergilenen eserleriyle Kocaeli'yi temsil etti. Türkiye'nin farklı üniversitelerinden akademisyenler, sanatçılar ve özel gereksinimli bireylerin katıldığı çalıştayda birbirinden kıymetli eserler ortaya çıkartan Öcel " Üretilen Eserlerin her biri sevgi ve dayanışmanın ifadesidir " dedi.
Öcel, çalıştaya Transfer ve Çömlek Tornasında şekillendirme teknikleriyle katılım sağladı
Öcel açıklamasında " Çeşitli Üniversitelerin işbirliği ile düzenlenen çalıştayda, "Seramik Sıraltı Dekor Tekniği, Tekstil Baskı, Heykel Çalışmaları, Dijital Sanat ve Mozaik Uygulamaları gibi çeşitli sanat dalları gerçekleştirildi. Fotokopi Transfer ve Çömlek Tornasında şekillendirme teknikleriyle katılım sağladığım ve 143 katılımcıyla beş gün süren Çalıştayda eserlerime ilgi gösteren, bana sonsuz destek veren herkese teşekkür ederim " dedi.
Çalıştayda Ortaya Çıkan Eserler, Kapanış Sergisi ile Sanatseverlerle buluştu. Öcel, serginin ardından katılım belgesi alarak Kocaeli'ye döndü.
Haber: Serap DURUKAN