Kültür ve Sanat Meclisi Aylık Toplantısı Gerçekleştirildi
Gölcük Kent Konseyi Kültür ve Sanat Meclisi olarak aylık olağan toplantısı , Meclis Başkanı Naz Camkıran’ın başkanlığında gerçekleştirildi. T
Gölcük Kent Konseyi Kültür ve Sanat Meclisi olarak aylık olağan toplantısı , Meclis Başkanı Naz Camkıran’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı da son bir aylık süreçte yapılan görüşmeler, temaslar ve proje hazırlıkları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
“Meclis üyelerimizi bilgilendirdik”
Gerçekleştirdikleri toplantı hakkında açıklamalarda bulunan Gölcük Kent Konseyi Kültür ve Sanat Meclisi Başkanı Naz Camkıran, “Gölcük Kent Konseyi Kültür ve Sanat Meclisi olarak aylık olağan toplantımızı gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Toplantımız, yaptığımız çalışmaların değerlendirilmesi ve yeni dönem projelerimizin planlanması açısından oldukça verimli geçti. Son bir aylık süreçte yürüttüğümüz görüşmeler, temaslar ve proje hazırlıkları hakkında meclis üyelerimizi bilgilendirdik. Özellikle Kocaeli Üniversitesi ile yaptığımız görüşmeler sonucunda iki önemli projenin olgunlaştığını ve artık uygulama aşamasına geçtiğini memnuniyetle ifade etmek isterim. Bu projeler, Kocaeli Üniversitesi ile Gölcük Kent Konseyi ortaklığında, Kültür ve Sanat Meclisimiz tarafından yürütülecektir” dedi.
“Toplantıda proje takvimlerini, iş birliği süreçlerini ve çalışma ekiplerinin görev dağılımlarını netleştirdik”
Sözlerine devam eden Camkıran, “Toplantımızda ayrıca proje takvimlerini, iş birliği süreçlerini ve çalışma ekiplerinin görev dağılımlarını netleştirdik. İlçemizin kültürel gelişimine katkı sunmayı amaçlayan bu değerli iş birliklerinin hepimiz için önemli sonuçlar doğuracağına inanıyorum. Bu vesileyle, desteklerini esirgemeyen Kocaeli Üniversitesi’ne, çalışmalarımıza emek veren tüm meclis üyelerimize ve katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Haber: İmdat KOBAŞ
BÜYÜKŞEHİR, KABİRLER İÇİN ON BİNLERCE ÇİÇEK DAĞITTI
BAŞKAN SEZER :RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN
KOCAELİ’Yİ 60 SANİYEDE ANLAT, ÖDÜLÜ KAP
GASPÇILAR TUTUKLANDI!
SEDAŞ AİLESİ BAYRAM SEVİNCİNDE BULUŞTU
AKTAŞ ÇİFTİ VE BÜYÜKAKIN ÇİFTİ, SEVGİ EVLERİ İFTAR PROGRAMINDA ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞTU
BİR YASAK DAHA ! TELEFON TUTUCULARA 21 BİN TL CEZA GELİYOR...
KARTEPE’DE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ GURURLA ANILDI
BÜYÜKAKIN: “ÇANAKKALE RUHU BURADA”
DEĞİRMENDERESPOR BAŞARIYA DOYMUYOR
KARTEPE’DE STK’LAR BULUŞTU
GÖLCÜK’TE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 111. YIL DÖNÜMÜNDE ŞEHİTLERİMİZ RAHMETLE ANILDI
KENT BAYRAMLAŞMASI BİRİNCİ GÜN GERÇEKLEŞECEK
GÖLCÜK DİŞ SAĞLIĞI’NDA BİRLİK SOFRASI
GÖLCÜK CHP'DEN CAMİLERDE İKRAM, SAHURDA DAYANIŞMA
"ÇANAKKALE RUHU, İSTİKLALİMİZİN EN BÜYÜK TEMİNATIDIR"
BAŞKAN BÜYÜKAKIN AFET GÖNÜLLÜLERİ İLE İFTAR YAPTI
BAŞKAN ALİ YILDIRIM SEZER İFTAR'DA SPOR KULÜP BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
MUKADDES EMANETLER BEYAZ KALPLERİ DUYGULANDIRDI
KOCAELİ’YE ÖZGÜ ÜRÜNLER HATIRA MAĞAZASI’NDA
BAŞKAN SEZER, “KAHRAMANLIK DESTANI ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 111.YILI KUTLU OLSUN”
BÜYÜKŞEHİR, RAMAZAN’IN RUHUNU ŞEHİRLE BULUŞTURDU
İLYAS DOBRA VEFAT ETTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, “KOCAELİSPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAK”
TALUS: İFTAR SONRASI SALON DIŞINDAKİ TARTIŞMA ÜZÜNTÜ YARATTI
GÖLCÜKSPOR CUMAYERİ MESAİSİNE BAŞLADI
KULİSTE MUHABBETLER...
CHP GÖLCÜK’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 14 MART ZİYARETİ
SERVİS SORUMLULARINDAN BAŞHEKİM VE YÖNETİCİ HEKİMLERE TIP BAYRAMI SÜRPRİZİ
KARTEPE’DE CAMİLERDE BAYRAM MESAİSİ
Yükleniyor
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,25% 0,16
-
EURO
51,35% 1,18
-
GRAM ALTIN
6630,25% -3,19
-
Ç. ALTIN
11186,94% -2,43




