• BIST 100

    17016,29%1,08
  • DOLAR

    43,83% 0,02
  • EURO

    51,74% 0,09
  • GRAM ALTIN

    7334,80% 2,13
  • Ç. ALTIN

    11883,52% 0,37

“Siyonizm, FETÖ gibi tüm küresel sisteme sirayet etmiş”

14. Kocaeli Kitap Fuar’ına katılan gazeteci-yazar Nedim Şener’den Siyonizm’e dikkat çekici benzetme:

GÖLCÜK 8.10.2024 14:30:00 0
“Siyonizm, FETÖ gibi tüm küresel sisteme sirayet etmiş”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 14.sü düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı’na katılan gazeteci-yazar Nedim Şener, Siyonizme yönelik dikkat çekici bir benzetme yaptı. Siyonizme; FETÖ benzetmesi yapan Şener; “FETÖ zamanında nasıl Türkiye’deki birçok kurumu ele geçirip, sessiz ve sinsice ilerlemişse; Siyonizm de özellikle İkinci Dünya Savaşı’ndan sonra tüm dünyanın kurumlarını ve tüm küresel sistemi ele geçirerek hâkim olmuştur” dedi.

 

“SİYONİZM KONUSUNU OKULLARDA DAHİ ÖĞRETMELİYİZ”

Kocaeli Kongre Merkezi’nin Selim Sırrı Paşa Salonu’nda gerçekleşen söyleşiye gazeteci yazar Şener’i yakından takip eden Kocaelili okurları ilgi gösterdi.  Söyleşiyi vatandaşlarla birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekil Berna Abiş ile Yerel Kalkınma Ofis Başkanı Dr. Hasan Aydınlık da izledi. 

 “Emperyalistlerin Küresel Oyunlarını Bozan Bölgesel Güç TÜRKİYE” adlı söyleşide konuşan Gazeteci Yazar Nedim Şener, “Bölgemizde yaşanan çatışma ortamı hakikaten Türkiye’yi oraya doğru götürüyor. Biz bunu süreç içerisinde göreceğiz. Baştan beri Ortadoğu’nun yeniden bir paylaşım savaşı yapıldığını görüyoruz. Böyle bir durumda Arap ve İslam ülkelerinin durumu belli. Tarihsel olarak neler yapabilecekleri ortada. Şuanki yönetimlerin zafiyeti belli; dolayısı ile yine tarihte olduğu gibi görev Türk Milletine, Türk Devletine, Türklere düşecek. Şuan oraya doğru gidiyoruz. Şimdi öncellikle küresel oyun nedir ilk önce onu anlatmak lazım. Ben 2021 yılında bir televizyon programında Gazze’ye yapılan bir saldırı sonrasında; ‘yeni bir döneme giriyoruz, Siyonist bir plan var’ demiştim. Bizim bu planları öğrenmemiz gerekiyor. Ortada bir Siyonist plan var ve bu onların çerçevesinde bakmadığımızda olayları ve planlarını anlayamıyoruz. FETÖ’cüler de öyledir. FETÖ’yü karşı cepheden anlamazsınız, onların tarafına geçip öyle anlamanız gerekiyor. Dolayısı ile onlar neye göre hareket ediyorlar onu anlamak gerekiyor. Aslında soykırımcı İsrail Devleti, 100-150 yıl öncesinden planmış bir Siyonist projedir. Bu planın adı da Siyonizm’dir. Biz Siyonizm konusunu okullarda dahi öğretmeliyiz. İsrail ve ona yardım ve suç ortaklığı yapan Yahudi Siyonistler ve Haçlı grubu, bunun içerisinde bir grupta Hristiyan Siyonist grup var. Maalesef içerimizde de olan Müslüman Siyonistler de var. Bunların hepsi ortak bir amaca hizmet eder bir şekilde, bir plan ve strateji yürütüyorlar” şeklinde konuştu.

 

“SAPIK SİYONİST İDEOLOJİYİ ÇOCUKLARIMIZA ANLATMAMIZ GEREKİYOR”

Gazeteci-Yazar Şener, Siyonizmin ikinci dünya savaşı sonrası bütün küresel sisteme sirayet ettiğine dikkat çekerek, “Politikaya, siyasete ve siyasi kurumlara, bürokrasiye, en önemlisi dünya medyasına, üniversitelere, STK’lara, toplum tüm kesimlerine giriyorlar. Biz 15 Temmuz Darbe Girişimi ile neyi gördük? İnandığımız, güvendiğimiz bütün kurumlar; yargısı, emniyeti, siyaseti, tüm bürokrasisi ele geçirilmiş, nereyi tutsan elinde kalıyor. FETÖ elebaşısının dediği gibi ‘sistemin tüm kılcal damarlarına kadar ele geçireceksiniz’ diyor. İşte Siyonizm tam da bunu yapmış. Ve bütün insanlık uyumuş. Geçenlerde Dışişleri Bakanımız Hakan Fidan, TRT’deki röportajında ‘Amerikan sisteminin en hassas noktalarına kadar Siyonizm sirayet etmiş’ dedi. En sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan, vaat edilmiş topraklar hezeyanı ile Türkiye’nin soykırımcı İsrail tarafından hedef alındığını ve bölücü terör örgütünün de hem Suriye’de hem de Irak’ta aparat olarak kullanıldığını anlattı. Devletin en başındaki bir insanın bunu demesi ile bizim oturup artık dersimizi çalışmaya başlamamız gerekiyor. Siyonist ideoloji denen bu sapık zihniyeti anlamamız, anlatabilmemiz ve çocuklarımıza da anlatabilmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı. Şener söyleşinin sonunda okurlarından gelen sorulara da yanıt verdi. 

 

ZEHİR TACİRLERİNE AĞIR DARBE

VALİ İLHAMİ AKTAŞ KOMANDOLARLA BULUŞTU

TAZELENME MERKEZİ’NDE BAŞARI ORANI YÜZDE 64

VALİ İLHAMİ AKTAŞ UYGULAMA NOKTASINDA İFTAR YAPTI

SÜLÜN OSMAN

13 MİLYON 800 EMEKLİ, 13 MİLYON 800 BİN OY...

VECDİ ŞENEMRE İLE KULİS

BAŞVURAN HER ŞEHİT VE GAZİ ÇOCUĞUNA BURS

TALUS, CHP MİTİNGİNİ DEĞERLENDİRDİ

BÜYÜKAKIN: “ÇİFTÇİMİZİN, ÜRETİCİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

MHP İL BAŞKANI AKIN: KIRGINLIK BİTECEK

MHP KOCAELİ YENİ YÖNETİMİNE GÖLCÜK ‘DEN ÜÇ KİŞİ GİRDİ

RAMAZAN’DA KİLO ALMADAN ORUÇ TUTMAK

HASTANE BAHÇELERİ BÜYÜKŞEHİR’LE DAHA GÜZEL

DEVLETİN ADINI KULLANARAK VATANDAŞI SOYUYORLAR!

BAŞİSKELE BELEDİYESİ VE TÜRK KIZILAY'DAN ANLAMLI İŞ BİRLİĞİ

BAŞİSKELE’DE RAMAZAN ETKİNLİKLERİ ÇOCUKLARIN NEŞESİYLE BAŞLADI

ESKİ BAŞKANLAR İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN SEZER’DEN DEĞİRMENDERE’DE GÖNÜL KÖPRÜSÜ

RAMAZAN HAFIZASI

BİLMEDİĞİNİZ İBAN'A ATILANHER PARA BİR İMZA GİBİDİR

BİR GÖLCÜKSPOR YAZISI ...

FATİH ERBAKAN GÖLCÜK'E GELİYOR

KONTROLDEN ÇIKAN ARAÇ ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPTI

TALUS’TAN RAMAZAN’DA GECE MESAİSİ

ÇOCUKLARIN SESİ RAMAZAN’IN NEŞESİ OLUYOR

BU FESTİVALDE ÜRETİM, DAYANIŞMA VE EMEK BULUŞTU

BAŞKAN KOCAMAN, RAMAZAN BEREKETİNİ KARTEPE’NİN ÇINARLARIYLA PAYLAŞTI

GÖLCÜKLÜ ÖĞRETMENLER ÖDÜL ALDI

KADIN MECLİSİNDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DESTEK

Yükleniyor

kords

DEĞİRMENDERE SAHİLİNİN ESTETİK GÖRÜNÜMÜ GÜÇLENDİ

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

BAŞVURAN HER ŞEHİT VE GAZİ ÇOCUĞUNA BURS

BÜYÜKAKIN: “ÇİFTÇİMİZİN, ÜRETİCİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

KADIN MECLİSİNDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DESTEK

"TÜKETİCİ SADECE ALIŞVERİŞ YAPAN DEĞİL, HAK SAHİBİ OLANDIR"

HALK EKMEK AĞINA RAMAZAN TAKVİYESİ

HIZIR 41’DE RAMAZAN’A ÖZEL PİDE ÜRETİLİYOR

168 ŞOFÖRE CEZA KESİLDİ

JAPON TEKNİĞİ İLE NAKIŞ FİKİRLERİNİ KEŞFETTİLER

RAMAZAN’A ÖZEL İFTAR SOFRASI ANTİKKAPI’DA

UKODER, 7 BÖLGEDE KADIN İHRACATÇI SEFERBERLİĞİ BAŞLATIYOR

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

kords

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 23 17 2 4 38 55
2.FENERBAHÇE A.Ş. 22 15 0 7 31 52
3.TRABZONSPOR A.Ş. 23 14 3 6 18 48
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 23 12 4 7 15 43
5.GÖZTEPE A.Ş. 23 11 4 8 11 41
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 23 10 7 6 14 36
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 23 7 6 10 -2 31
8.KOCAELİSPOR 23 8 9 6 -3 30
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 23 7 9 7 -10 28
10.CORENDON ALANYASPOR 23 5 7 11 -2 26
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 23 5 9 9 -7 24
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 23 6 12 5 -6 23
13.TÜMOSAN KONYASPOR 23 5 10 8 -8 23
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 23 6 12 5 -14 23
15.İKAS EYÜPSPOR 23 5 12 6 -16 21
16.KASIMPAŞA A.Ş. 22 4 11 7 -12 19
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 23 3 10 10 -25 19
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 23 3 16 4 -22 13