• BIST 100

    10924,50%-1,34
  • DOLAR

    42,21% 0,25
  • EURO

    48,86% 0,30
  • GRAM ALTIN

    5430,60% 0,78
  • Ç. ALTIN

    9007,06% 0,59

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Kocaelispor sahasında Kayserispor’la berabere kaldı:1-1 İNAN,  "KAZANMAYA ÇOK YAKINDIK AMA 1 PUAN ALDIK"

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Kocaelispor, konuk ettiği Kayserispor karşısında uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-1 berabere kaldı.

Spor 1.09.2025 17:04:00 0
Trendyol Süper Lig

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Kocaelispor, konuk ettiği Kayserispor karşısında uzatma dakikalarında bulduğu golle 1-1 berabere kaldı. Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, Kayseripor maçının ardından yaptığı açıklamada, kazanacak pozisyonlara fazlasıyla girdiklerini belirterek, "Kazanmaya çok yakındık, 1 puan aldık" dedi.

“Kazanmaya çok yakındık, kazanamadık"
Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Kocaelispor sahasında karşılaştığı Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan açıklamalarda bulundu. Maçın zor olacağını bildiklerini ancak bu kadar çok pozisyona girmelerini beklemediklerini belirten İnan, "Maçın zor olacağını biliyorduk. Bu kadar da net pozisyonlara girebileceğimizi önceden kestirememiştim. O yüzden oyuncuların hakkını yiyemem. Maçı kazanacak pozisyonlara fazlasıyla girdik. Değerlendiremeyince üzerimizde baskı hissettik. Futbol sahalarında ender görülen goldü; oyuncuyu da tebrik ediyorum, Kayserisporlu oyuncunun attığı golden sonra takımın kısa zamanda reaksiyon göstermesi, en azından puanla tanışmamız kötünün iyisi. Biraz nefes almamızı sağladı. Kendimi ifade etmekte zorlanıyorum. Galibiyete odaklanmıştık, şehirle ve taraftarımızla beraber. 90 dakika takımını destekleyen taraftara 3 puan hediye edemediğimiz için üzgünüz, mahcup hissediyoruz. Ama maçlar böyle oluyor. Kazanmaya çok yakındık, kazanamadık" diye konuştu.

"Bazen her şey üst üste gelir, çaresiz gibi hissedersiniz"
Oyuncuların sakatlıkları ve oyuna yansımasıyla ilgili soruya Selçuk İnan, "Çok iyi çalışacağız. Başka çaremiz yok. Mücadele etmeye devam edeceğiz. Sakatlarımız var. Mate sakatlandı, Ahmet sakatlandı, Mendes sakatlandı. Transfer etmek istediğimiz oyuncuları alamamışken, eksiğimiz varken bu kadar sakat olması işimizi zorlaştırıyor. Bunları bahane olsun diye söylemiyorum bunlar gerçekler. Elimizdeki oyuncularla çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Evet, öngördüğümüz oyuncular vardı. Mendes kendini iyi hissettiğini söyledi, MR bulguları da temizdi. Oyunda kötü hissettiğini, devam edemeyeceğini söyledi. Futbolda bunlar var. Bazen her şey üst üste gelir ve kendinizi çaresiz gibi hissedersiniz, üzgün hissedersiniz. Çalışmaya devam ettikçe karşılığını alırsınız. Ben öyle yaptım, öyle inandım. Oyuncularımız ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Milli takım arasında şimdiye kadar çalıştığımızın daha fazlasını çalışmamız gerekiyor. Hem duran topta hem oyunda çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü unutmamak gereken en önemli şey; takımın tamamı yeni. Henüz 1 aydır birbirlerini tanıyorlar, 4-5 oyuncu da 3-4 gündür birbirini tanıyor. Hemen hızlı bir şekilde en iyi oyunu oynamak, doğru pozisyon olmak hiç de kolay değil. Ne kadar çalışırsak ve futbol şansı da bir gün yanımızda olursa çok güzel bir takım oluşturacağız inşallah" yanıtını verdi.

"1 puan teselli oldu"
Faul nedeniyle iptal edilen gol ve üretkenlikle ilgili de konuşan Selçuk İnan, "Yandan seyrettim. Bir temas olduğunu göremedim. Varmış gibi görünüyor ama bildiğim kadarıyla VAR'da 'acaba'lı yorum yapamazsınız. Net bir temas varsa; VAR hakeminin, hakemi çağırması doğru. Ama net bir temas olduğunu kimse görememiş. Hakem öyle değerlendirdi. Bence VAR'ın net görmediyse bu şekilde değerlendirme yapmaması lazım. Üretkenlik konusunda maçı kazanabilecek fazlasıyla pozisyona girdik. Rakibimiz ilk yarıda bir tane yan, ortadan etkili oldular ama 1-0 öne geçtiler. Neredeyse maçı kazanıyorlardı. Lig çok zor. Kayserispor da güçlü takım, önemli oyuncuları var. 1-0 öne geçtiler. Biz bu kadar pozisyon bulmamıza rağmen 1-1 yapabildik. Çalışıyoruz ama şu andaki konumumuz itibarıyla hiçbir takımı kendi yarı sahasına hapsedip sağlı sollu ataklarla gol bulabilecek seviyeye gelemedik. Bu çok kolay iş değil. Bunu ligde gerçekleştirebilen belki 1 ya da 2 takım var. Oyuncularıma hemen 'Çok gol pozisyonuna giremiyoruz ya da girdiklerimizi atamıyoruz, beceriksiziz' diyemeyeceğim. Haklarını yiyemem. Bir gün kaçırdıklarımız da gol, direkten dönen toplarımız da gol olacak. Çalışmaya devam edeceğiz. Bugün hem taraftar hem takım mağlup duruma düşmesine rağmen tepki verdi ve puan aldı. Teselli oldu" açıklamasında bulundu.

 

KENDİSİNİ HAYATA DÖNDÜREN “KURTARICI MELEĞİNİ” ZİYARET ETTİ

Gölcük’te Milli Ağaçlandırma Günü’nde fidanlar geleceğe nefes olacak BAYRAM: “GÖLCÜK’TE HEM YEŞİLİN HEM BİLİNCİN ÇOĞALMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

CHP Gölcük Kadın Kolları’ndan doğaya nefes olacak anlamlı etkinlik

Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden “DÜNYA ARTRİT GÜNÜ”NDE FARKINDALIK ÇALIŞMASI

Öğrencilere yüzde 50, ailelere yüzde 25 indirim; ARA TATİL KEYFİ KARTEPE TELEFERİK’TE KATLANIYOR

Büyükşehir, kent genelinde inşa ettiği millet bahçeleri ile fark yaratıyor; KOCAELİ’NİN DÖRT BİR YANI YEŞİLE BÜRÜNÜYOR

Gölcük’te eğitim yatırımlarında önemli adım ARA TATİLDEN SONRA İKİ YENİ OKULDA DERS ZİLİ ÇALACAK

Türkiye & Ortadoğu iş kadınları ihracat buluşması başlıyor

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “2000 SONRASI EMEKLİLERİN İNTİBAKI YAPILMALI”

İhsaniye Fidanlık İlköğretim Okulu’nda Kızılay Haftası’na Anlamlı Kutlama

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK DEVLET HASTANESİNDE ORGAN BAĞIŞI STANDI AÇILDI

Konservatuvar koristi olmak için ter döktüler

Turgut Özal İlkokulunda “Anlıyorum Anlaşılıyorum” Projesinin SERTİFİKA TÖRENİ YAPILDI

Vali İlhami Aktaş’tan Yıldız Demir Çelik’e Ziyaret

Büyükşehir Encümeni, çevreyi kirleten firmayı cezasız bırakmadı; DOĞA TAHRİBATINA 1 MİLYON 870 BİN TL’LİK CEZA

Gölcük’ün 27 yıldır değişmeyen alışveriş adresi TAHTAKALE UCUZLUK PAZARI

Davutoğlu, Kocaeli’ye Ömer Uçar’ı atadı

İzmit Belediyesi Tarihi Ayakkabıcılar Çarşısı’nın çatısını yeniledi

Büyükşehir personeline dijital güvenlik eğitimi

Kocaeli Büyükşehir’den sporun geleceğine büyük yatırım; 75 DÖNÜMLÜK DEV TESİSTE İLK KAZMA VURULDU

Gölcük Kuyumcular Derneği’nin yeni başkanı CEYHUN GEMİCİ OLDU

HAİDARA SAHAYA DÖNMEK İSTİYOR

Kocaelispor, Pazar günü Galatasaray’ı konuk edecek TARAFTARLAR BÜYÜK BİR HEYECAN İÇİNDE

Gölcükspor’dan Nefes Kesen Geri Dönüş: GÖLCÜKSPOR 3 – DARICA GB. 3

10 Kasım öncesi Siren Sistemi Testi Yapılacak

BAL Ligi 9. Grupta Kent Derbisinde Puanlar Paylaşıldı: GÖLCÜKSPOR VE DARICA GB 3-3 BERABER KALDI

Gölcük Ziyaret Vakfı Başkanı Seyfettin Öztürk “GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYORUZ”

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Serkan Şenel, “ORGAN BAĞIŞI HAYAT KURTARAN EN ÖNEMLİ ADIMLARDAN BİRİDİR”

Kadın Kooperatifleri Çalıştayı, Kocaeli’de gerçekleştirildi; ÜRETEN KADINLAR, GÜÇLÜ YARINLAR

Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmettin Türkmen “294 KURS YERİNDE 3.972 KURSİYERE KURS İMKANI SAĞLADIK”

Yükleniyor

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

Değirmendere'de Anlamlı Anma ET PİLAV VE LOKMA İKRAMIYLA DEPREM ŞEHİTLERİ YÂD EDİLDİ

Gölcük’te Kaldırım İşgallerine Zabıta Müdahalesi

Gölcük’te kaldırıma park eden araçlara zabıta müdahalesi

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “2000 SONRASI EMEKLİLERİN İNTİBAKI YAPILMALI”

KSO Başkanı Zeytinoğlu ekim ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu ekim ayı enflasyon verilerini değerlendirdi

Gölcük Esnaf Kefalet’ten 10 Ayda 185 Milyon TL Kredi Desteği

Aydoğdu, “Altın hâlâ güvenli liman olma özelliğini koruyor”

KSO Başkanı Zeytinoğlu işgücü verileri ve kapasite kullanım oranlarını değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu eylül ayı enflasyon verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu eylül ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 11 9 0 2 20 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 11 7 0 4 13 25
3.TRABZONSPOR A.Ş. 11 7 1 3 10 24
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 11 5 1 5 6 20
5.GÖZTEPE A.Ş. 11 5 2 4 7 19
6.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 11 5 3 3 -3 18
7.BEŞİKTAŞ A.Ş. 11 5 4 2 3 17
8.TÜMOSAN KONYASPOR 11 4 5 2 0 14
9.CORENDON ALANYASPOR 11 3 3 5 0 14
10.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 11 3 4 4 -2 13
12.HESAP.COM ANTALYASPOR 11 4 6 1 -8 13
13.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
14.KOCAELİSPOR 11 3 6 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 11 2 5 4 -4 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 11 1 4 6 -13 9
17.İKAS EYÜPSPOR 11 2 7 2 -8 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 11 1 9 1 -13 4