17132,20%0,11
43,72% 0,19
51,92% -0,02
7075,01% 2,56
11673,05% -0,41
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Milli Savunma Bakanlığı’nın her sene Ankara’da gerçekleştirdiği programa davet edildi. Başkan Arslan, 3 gün sürecek programlarda Gölcük’ü temsile edecek.
“Gölcük’ü Ankara’da başarıyla temsil edeceğim”
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, Milli Savunma Bakanlığı’nın 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle her sene Ankara’da gerçekleştirdiği programa davet edildi. Başkan Arslan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Milli Savunma Bakanlığı’nın her sene Gaziler Günü nedeniyle Ankara’da düzenlediği programa davet edildim. Program için 17 Eylül 2024 Salı günü Ankara’ya gideceğim. Programa eşim ile katılım sağlayacağım. Milli Savunma Bakanlığı’mızın Gaziler Günü için yapacağı program 3 gün dolu dolu sürecek. Gölcük’ü Ankara’da başarıyla temsil edeceğim” dedi.
“Ankara’da üç gün dolu dolu bir program gerçekleştireceğiz”
Başkan Arslan, açıklamasının devamında; “Milli Savunma Bakanlığı her sene bu programı düzenliyor. Bu sene ben davet edildim. Bu yüzden 19 Eylül Gaziler Günü’nde Gölcük’te bulunamayacağım. İlçemizde yapılacak olan programa Gazi arkadaşlarımız katılım sağlayacak. Milli Savunma Bakanlığı’nın 19 Eylül Gaziler Günü programında Anıtkabir ziyareti, toplu ağaç dikimi, Bakanlık ziyaretleri olacak. Yani bizim için 3 gün dolu dolu geçecek. Ankara’da yapılan Gaziler Günü programı 20 Eylül’de sona erecek ve o gün Gölcük’e döneceğiz” dedi.
“16 Eylül Pazartesi günü 20 Gazimiz ile etkinliğe katılım sağlayacağız”
Başkan Arslan son olarak yaptığı açıklamasında, “Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Sayın Hasan Ceyhan beyefendi, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle bizi Gençlik Merkezi’ne davet etti. 16 Eylül Pazartesi günü 20 Gazimiz ile etkinliğe katılım sağlayacağız. Orada çeşitli sportif etkinlikler düzenlenecek. Sayın Müdürümüze güzel daveti için teşekkür ediyorum. Gölcük’te 200’e yakın Gazilerimiz ile birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.
Haber: Serap DURUKAN
